• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

siyah dışkı

eva yamaan

Yeni Üye
1000007464.jpg
böyle dışkılara rastladım bugun zeolit veriyodum dal darısının tüm yemlerin üstüne serpiyorum yaklasık bir haftadı hapsırıyolar ve çok korkmaya başladım ne olmays başladı bu hayvanlara?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Siyah dışkı yok. Daldarı çok mu tüketti. En son ne yedi yavrunuz. Videosunu da ekler misiniz net şekilde 🌸

eva yamaan

Yeni Üye
dal dari her gun veriyorum biraz keskinlik oldugu için ve hapşırma oldugu için hastalıtan şüphe ediyorum zeolite hala devam ediyorum fakat hapşırmaya daha bişe bulamadım cunku evde kekik yok çayınıda yapamıyorum zeolitin yanında vitamin versem bişe olurmu?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hapşırığı için evinizde görmediğiniz tozlar tetikliyor olabilir yada bilmediğiniz bir şeye alerjik bir reaksiyon gösteriyordur vücut. Kekik temin edip sprey uygulayın bence. Çayın içine az biraz kaya tuzu atın hapşırık tuttuğu zaman burnuna fısfıs yapın ama içirmeyin. Kekik çayını ayrıca yapıp içirebilirsiniz. Vitamin derken gervit ise zeolit ile verebilirsiniz. Sadece meyve sebze vereceğiniz günler gervit vermeyin ama haftada bir verin gerviti.

Üst Alt