• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Siyah dışkı kusma

Muhabbetkusu4

Yeni Üye
Merhabalar
Önceden bununla ilgili konu açmıştım kusma olabilir denmişti ama onu destekleyen bi sey bulamadıgımı soylemistim. Gecenlerde yine aynı sey oldu. Bu sefer hemen yakaladım. Ustunde salya kivaminda asit gibi kokan bi sey vardi ve kafasina govdesine bulasmisti. Ardindan hemen banyo yaptirdim. Bundan sonra kafeste durmamaya habire disari cikip insan sicakligina siginmaya, elimize avcumuza girmeye basladi. Kafeste saga sola kosarken bize geldiginde direk uyuyordu.Ardindan yeniden siyah diski yapti. Bu 1-2 gun sonra oluyor.Yapiskan bi yapisi vardi.Yaptiktan sonra biraz kendine geldi rahatladi. Onun ardindan gorduklerimse sulu siyah diskiydi. Ek olarak nefes alirken kuyrugu oynuyor ve agzindan nefes aliyor hizli bi sekilde. Bunlarin hepsini birbirine baglarsak hangi sonuca variriz?
Bir de bazen diski yaparken kuyrugunu sala sola sallayarak yapiyor ama siyah oldugunda oyle yaptigina denk gelmedim
Simdiden cok tesekkurler
(Fotografta elimdeki sey tuyunden bulasti onceki gun portakal yemisti)

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Portakalı ne kadar yedi? Asit içeriğinden dolayı çok yenmemesi gerektiğini biliyorum ama daha net cevabı üstadlar verecektir geçmiş olsun 😔

Grpet

Müdavim
Üretici
siyah dıskı her zman risk tir koksidyos belirtisidir ama siyah kahverengi dıkılar bir anda da olmaz ic kanama gecimiyorsa verdiğiniz yediği seylerden ötürü de rengi degismis olabilir probiyotik verip gözlemleyin dıskı rengi degiecektir tekrar siyaha dönerse o zman problem var demektir

Muhabbetkusu4

Yeni Üye
siyah dıskı her zman risk tir koksidyos belirtisidir ama siyah kahverengi dıkılar bir anda da olmaz ic kanama gecimiyorsa verdiğiniz yediği seylerden ötürü de rengi degismis olabilir probiyotik verip gözlemleyin dıskı rengi degiecektir tekrar siyaha dönerse o zman problem var demektir
Tamamdir cok sagolun