• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

sıvı dışkı

Samilbaki

Aktif Üye
Merhabalar, tüydeki muhabbet kusumu günde 10-15 dk uçması tüylerini dökebilmesi için salıyorum bugün saldığımda parmağıma aldım ve elime dışkıladı dışkı normal etrafı şeffaf su gibiydi 15 20 dakika içine 2 3 defa daha dışkıladı sonrakilerde dışkı çok ufak hatta birinde hiç yoktu ama o şeffaf sıvı vardı sadece, ishal olmasından endişe ettim ne yapmalıyım

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Merhaba, kafeste sadece yem olacak şekilde bir dışkı resmi paylaşabilir misiniz?

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Anlık bir dışkılama olabilir. Kafes içinde bir resmini atabilir misiniz. Yem su haricinden herhangi ek gıda veriyor musunuz? Herhangi bir hastalık belirtisi gibi durmuyor sanki farklı bir yiyecek sonrası böyle olmuş gibi?

Soner

Aktif Üye
Aynı problem bende de var 1 haftadır tüyde ve tüye girdiğinden bu yana dışkıları cok tutarsız ama 4 gün üst üste probiyotik kullandım suan daha iyi uygulayın faydası oluyor

Samilbaki

Aktif Üye
Anlık bir dışkılama olabilir. Kafes içinde bir resmini atabilir misiniz. Yem su haricinden herhangi ek gıda veriyor musunuz? Herhangi bir hastalık belirtisi gibi durmuyor sanki farklı bir yiyecek sonrası böyle olmuş gibi?
dün yumurta maması vermiştim bugün farklı bişey vermedim, dün multivitamin verdim bugün taze su var, kuş normal davranıyor suan yuvalıgın içine girmiş girişini kemiriyor kafesi ekliyorum fakat karanlık çıkabilir yeri yüzündenEkli dosyayı görüntüle 4873Ekli dosyayı görüntüle 4874Ekli dosyayı görüntüle 4875

Son düzenleme:

Samilbaki

Aktif Üye
Aynı problem bende de var 1 haftadır tüyde ve tüye girdiğinden bu yana dışkıları cok tutarsız ama 4 gün üst üste probiyotik kullandım suan daha iyi uygulayın faydası oluyor
benim neredeyse 1 aydır tüyde sırtı tamamen değişti kuyruk tüyleri büyük ölçüde döküldü değişti suan kafası ve çenesinde çok tüy tüpçüğü var diayzme veriyorum o zaman bugün 2-3 gün üst üste veririm

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Mamayı haftada kaç gün veriyorsunuz?

Samilbaki

Aktif Üye
Mamayı haftada kaç gün veriyorsunuz?
haftada 2 3 gün veriyorum dün yumurta bulgur taze nane havuç verdim normalde nane vermiyrdum ilk defa verdim bulguru da üretici alıştırmış diye veriyorum besin değerlerine baktım faydalı oldugunu da düşünüyorum

Son düzenleme:
Üst Alt