• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Site Hakkinda

myilmaz

Aktif Üye
Selamlar,

Nereye yazacagimi bilemedim. Sadece dun, yani 22 agustosta foruma yazilan 2 sultan papaganinin vefat ettigini gordum. Bu durumun gercekten cok uzucu oldugunu soyleyebilirim. Onceden yazilan mesajlara hizlica donus oluyordu, tek kisi degil bircok insan yardimci oluyordu. Biraz gozlemledigimde bunun azaldigini fark ettim.

Ne yapabiliriz bununla ilgili? Giden canlara cok uzuluyorum. Herkes cabaliyor vs ama birkac gun sonra hep vefat haberi geliyor. Bu durumu nasil daha iyi hale getirebiliriz?

Sitede cok iyi kaynaklar var evet ama bizim halkimiz okumaktan aciz. Hazira konmayi sever. Bunun cezasini canlilar cekmemeli.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Selamlar,

Nereye yazacagimi bilemedim. Sadece dun, yani 22 agustosta foruma yazilan 2 sultan papaganinin vefat ettigini gordum. Bu durumun gercekten cok uzucu oldugunu soyleyebilirim. Onceden yazilan mesajlara hizlica donus oluyordu, tek kisi degil bircok insan yardimci oluyordu. Biraz gozlemledigimde bunun azaldigini fark ettim.

Ne yapabiliriz bununla ilgili? Giden canlara cok uzuluyorum. Herkes cabaliyor vs ama birkac gun sonra hep vefat haberi geliyor. Bu durumu nasil daha iyi hale getirebiliriz?

Sitede cok iyi kaynaklar var evet ama bizim halkimiz okumaktan aciz. Hazira konmayi sever. Bunun cezasini canlilar cekmemeli.
Selamlar. Buradaki herkes kendi kişisel hayatından fedakarlık ederek yazıyorlar. Özel hayatlar da devam ediyor. Mesela benim geçen hafta bir komşum vefat etti. Dört gün önce de bir komşum daha vefat etti. Cenazelere koşturdum, aktif olabildikçe yardımcı olmaya çalıştım. Bir diğer husus ise kuşu ilk defa besleyenler olabiliyor veya kuşlar hastalıklarını çok güzel maskeledikleri için son evreye kadar sahipleri fark etmeyebiliyor. Kimisi veterinere acil götürmesi gerekirken götüremiyor veya götürmüyor. Yani neresinden bakarsanız bakın problemler olabiliyor .

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Selamlar,

Merhaba,
Forumumuz yardım etmek için her zaman hazır, evet canlarımız kaybediyoruz bunun malesef ki sorumlusu forumdan gelen cevapların azlığı değil
İlgisizlik hastalanan canlar için son anda yapılan gözlemleme(yemeden içmeden kesilme, ishal, hastalık, kabarma, dibe inme uyuma ) bu belirtiler göründüğünden yeterince geç kalınmış olunuyor, bizler sadece yönlendirip, yapılabilecekleri yazıp, elimizden geleni yapıyoruz
Benim de ençok üzüldüğüm hiç bir kuş sahibinin şehrinde kanatlı uzmanı olmayışı(inanıyor muyum??)
İki hastadan birinin yakınında, şehrinde uzman yok(istisnalar hariç)
Yaz mevsimindeyiz ve hepimizin ailesi, yaşamı, işi, bir çok sorunu var
Gönüllü yapıyor ücret almıyoruz
Sizlerle üzülüp mutlu oluyoruz
Hergün en az 7-8 arkadaşım yönetim ve tecrübeli kişiler burdayız, şuan saat gece 2 ve size cevap yazıyorum
Bizde ölümlere çok üzülüyoruz keşke hiç olmasa
Fakat insanımız, çaresiz kaldığında iş işten geçtiğinde yazıyor genelde

Anlayışınız için teşekkür ederim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Selamlar. Buradaki herkes kendi kişisel hayatından fedakarlık ederek yazıyorlar. Özel hayatlar da devam ediyor. Mesela benim geçen hafta bir komşum vefat etti. Dört gün önce de bir komşum daha vefat etti. Cenazelere koşturdum, aktif olabildikçe yardımcı olmaya çalıştım. Bir diğer husus ise kuşu ilk defa besleyenler olabiliyor veya kuşlar hastalıklarını çok güzel maskeledikleri için son evreye kadar sahipleri fark etmeyebiliyor. Kimisi veterinere acil götürmesi gerekirken götüremiyor veya götürmüyor. Yani neresinden bakarsanız bakın problemler olabiliyor .
Başınız sağolsun 🤲Allah rahmet eylesin