• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sırtında Geçemeyen Yara

tslazo

Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar;

Uzun zamandır kuşumun sırtındaki resimlerde görünene yaranın tedavisini arıyorum veterinere götürdüm ancak çözüm bulamadım bunun tedavisi için bana yardımcı olabilecek var mı.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba bu artık kistleşmiş gibi duruyor oranın temizlenmesi lazım hangi ilçedesiniz ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bunlarla görüşün götürün mutlaka galaksi pet olan iyi diye hatırlıyorum ☺🌸

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Burçak a ek olarak size 30 dk Vetumay veteriner kliniği var operasyon yapabiliyorlar oraylada görüşebilirsiniz.

tslazo

Yeni Üye
Teşekkürler tabi ki öncelliğimiz veterinere götürmek ama bu durumlarda daha önce götürdüğüm veterinerde açıkçası istemediğim durumlar olduğundan temkinli yaklaşıyorum. Hepsiyle tek tek görüştüm bilgi aldım ama bana bunun ne olduğunu tecrübe ile aktaracak bir arkadaş varsa daha iyi olur çünkü günümüzde insanlara bile doktorlar çare bulamıyor ama bu hayvanlarda veterinere güvenim çok az.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Teşekkürler tabi ki öncelliğimiz veterinere götürmek ama bu durumlarda daha önce götürdüğüm veterinerde açıkçası istemediğim durumlar olduğundan temkinli yaklaşıyorum. Hepsiyle tek tek görüştüm bilgi aldım ama bana bunun ne olduğunu tecrübe ile aktaracak bir arkadaş varsa daha iyi olur çünkü günümüzde insanlara bile doktorlar çare bulamıyor ama bu hayvanlarda veterinere güvenim çok az.
Yazdığım klinik kanatlı uzmanı en azından götürüp muayene ettirin durumu öğrenin konu altına güncelleme geçersiniz Bursa da yada yakın olsanız uzman konusunda yardımcı olurdum. Yinede tecrübesi olan arkadaşlarım fikirlerini yazacaktır. @Demet bükay @Semiha S.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tüy kökünde apse oluşmuş ve sonra burası kistleşmiş olabilir yani iltihap dolmuş olabilir bir de kanat tümörü de olabilir yani her ikisinde de ufak bir operasyonla boşaltılması lazım, oradaki iltihap kaşıntıya sebebiyet veriyordur 🙏

Üst Alt