• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

şırıngayla nasıl ilaç veririm

nwtalya

Yeni Üye
kuşumun ilaçlarını şırıngayla nasıl verebilirim tutmak ayrı dert şırıngayı yavaşça sıkmak ayrı dert fışk diye bi anda gidiyor damla damla yapamıyorum

cimennnn

Tutkulu
Ben ablamla birlikte yapıyorum ben tutuyorum ablam da gagasını açıp şırıngayla ilacını sıkıyor diğer türlü tek başına zor oluyo ben yapamıyorum çözümü böyle bulduk. Birde şırıngayı kuşun ağzına sıkmadan önce bir geri ileri yaparsanız o fışk diye gitmiyor ben ilk denemem de tüm ilaç kuşun ağzına değil duvara sıçramıştı

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
kuşumun ilaçlarını şırıngayla nasıl verebilirim tutmak ayrı dert şırıngayı yavaşça sıkmak ayrı dert fışk diye bi anda gidiyor damla damla yapamıyorum
Merhaba şiringa ile veremedim. Gözüne filan kaçar diye. Kaşık ile veriyorum. Gagayı kaşık ile yavaşça açıyorum açarken hopp kayıyor gidiyor. 🦜🧿🥰

nwtalya

Yeni Üye
Ben ablamla birlikte yapıyorum ben tutuyorum ablam da gagasını açıp şırıngayla ilacını sıkıyor diğer türlü tek başına zor oluyo ben yapamıyorum çözümü böyle bulduk. Birde şırıngayı kuşun ağzına sıkmadan önce bir geri ileri yaparsanız o fışk diye gitmiyor ben ilk denemem de tüm ilaç kuşun ağzına değil duvara sıçramıştı
deneyecegim cok tesekkurler