• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

sırınga

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mara000

Yeni Üye
ya ben zeolit ve mama aldim kuşumun tedavisi icin de sırıngayla beslemem gerekiyo ama az once bi video izledim adam sırınganın ucuna boru takıp kusun bogazına sokuyodu kargom gelmedi neye benzedigini bilmiyorum lutfen kusumu adamin yaptigi gibi kursaktan beslemem gerektigini soylemeyin ben nasil sokucam bu boruyu kusuma korkuyorum 1000060721.jpg

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
ya ben zeolit ve mama aldim kuşumun tedavisi icin de sırıngayla beslemem gerekiyo ama az once bi video izledim adam sırınganın ucuna boru takıp kusun bogazına sokuyodu kargom gelmedi neye benzedigini bilmiyorum lutfen kusumu adamin yaptigi gibi kursaktan beslemem gerektigini soylemeyin ben nasil sokucam bu boruyu kusuma korkuyorum Ekli dosyayı görüntüle 74504
Merak etmeyin zorunlu değil o kendine göre yapım videosudur attığınız bu görseldeki gibi olacak 😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
ya ben zeolit ve mama aldim kuşumun tedavisi icin de sırıngayla beslemem gerekiyo ama az once bi video izledim adam sırınganın ucuna boru takıp kusun bogazına sokuyodu kargom gelmedi neye benzedigini bilmiyorum lutfen kusumu adamin yaptigi gibi kursaktan beslemem gerektigini soylemeyin ben nasil sokucam bu boruyu kusuma korkuyorum Ekli dosyayı görüntüle 74504
Çok dikkat edilmelidir, nefes borusu ve yemek borusu yanyanadır, nefese giderse tıkar boğulur, şiringa gaga kenarından da verilebilir, mamayı gaga içine sıkın kendi yutacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt