• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sindirim sorunu

Zlsmvs

Paylaşımcı
Merhaba daha önceden buraya yazmıştım sindirim sorunu için zeolit tozu onermistiniz ancak bulamadım mamaistte de yoktur onun yerine Girit kum dediğiniz şeyde ayni görevi görür mü eğer görmezse zeolit tozunu nereden temin edebilirim?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba daha önceden buraya yazmıştım sindirim sorunu için zeolit tozu onermistiniz ancak bulamadım mamaistte de yoktur onun yerine Girit kum dediğiniz şeyde ayni görevi görür mü eğer görmezse zeolit tozunu nereden temin edebilirim?
Mamaist Whatsapp hattından yazın Şehmus bey yardımcı olur. Zeolit ve Girit kum farklı amaçlara hizmet ediyor. Girit kum sürekli kafeste olmalı. Zeolit bağışıklık güçlendirme sindirimi kolaylaştırmak için faydalı. Entrobac probiyotikte kullanın mutlaka.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Zeoliti sordum Şehmus Beye müsait zamanda cevap verir. Bu konuyu paylaştım onunla.

Son düzenleme: