• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sıcaktan dolayı mı?

Eray0656

Aktif Üye
Merhaba arkadaslar 35 günlük bir yavru kusum var kendisi sakat dogdu maalesef ama son 2 gündür sürekli ağzını açıp nefes alıyor hızlı hızlı ve resimdeki gibi kafesin altındaki demirlere yatıyor enerjisinde bir sorun yok yemini de yiyor hemde fazlasıyla acaba sıcaktan olabilir mi? Suyunu değiştiriyorum her gün elimle su içirmeye çalıştığımda içmek istemiyor ama ayrıca ishali de yok kakası normal

Mert.

Eski Forumcu
Dışkısınin resmini ve kuşun videosunu tunekte atarmisiniz ağzını açıp kapaması sıcaktan olabilir. Ama yine bir bakalim

Eray0656

Aktif Üye
Video nasıl atılıyor dosya ekle de gözükmüyor

Emre A.

Tutkulu
tabana bir kap ılık içme suyu koyun fazla doldurmayın. yayvan bir kap olsun ağız açıp kapatma sıcaktan olabiliyor koyun bakalım ne olacak.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Daha 35 günlükmüş yavru kuşlarda ağız açma kapama olayı görülebiliyor. Ama siz yine de gözlemleyin.

Eray0656

Aktif Üye
Daha 35 günlükmüş yavru kuşlarda ağız açma kapama olayı görülebiliyor. Ama siz yine de gözlemleyin.
Normalden farklı bir durum gibi gözlemledim çünkü bu kadar değildi sürekli yapıyor artık solunum problemi mi diye düşünüyorum

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ortam sıcaksa birde yavru olduğu için olabilir dedim. Eğer ki süreklilik arz ederse solunum sıkıntısı var demektir. Ama yavru kuşa ilaç uygulanır mı onu uzmanlarımız daha net yorumda bulunur. Geçmiş olsun.

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
tabana bir kap ılık içme suyu koyun fazla doldurmayın. yayvan bir kap olsun ağız açıp kapatma sıcaktan olabiliyor koyun bakalım ne olacak.
Aynen ama suyun temizliğine dikkat etmek gerekiyor, çeşme suyu olmaz ve içinde dışkı görünce değişmesi gerekir çünkü o suyu aynı zamanda içiyorlar

Üst Alt