• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sevda Papağını kafesten ne zaman çıkarılmalı?

burak2834

Yeni Üye
Merhaba,

1 hafta oldu alalı kafesten .çıkaramadım ben 45-50 günlük diye biliyordum ama galiba 4 aylık falan varmış. Kuşum kendini 1-2 gün sevdirdi parmağımla hergün günde 2 kere falan elimden yem yiyor oesnada konusuyorum. sadece ilk kafesten içeri soktuğumda tedirgin olup sonra devam ediyor.

1-2 gündür ötüyor heralde normal olan yüksek sesle ve kanatlarını hızla hareket ettiriyor. Sizce süre yeterlimi yoksa 1 hafta daha aynı seylere devam mı edim.

Karar veremedim kafesten salarsam kendım alıp yada kendımı cıkması lazım, içeri girermi yada yoruluncamı girer bu sebeple kararsız kaldım korkurmak ıstemiyorum dısarı salıpda . Kafeside temizlemem gerekiyor artık altındaki hücre yem doldu o kafesten temizleyemem cıkarmam lazım. yardımlarınız beklıyorum.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba,

1 hafta oldu alalı kafesten .çıkaramadım ben 45-50 günlük diye biliyordum ama galiba 4 aylık falan varmış. Kuşum kendini 1-2 gün sevdirdi parmağımla hergün günde 2 kere falan elimden yem yiyor oesnada konusuyorum. sadece ilk kafesten içeri soktuğumda tedirgin olup sonra devam ediyor.

1-2 gündür ötüyor heralde normal olan yüksek sesle ve kanatlarını hızla hareket ettiriyor. Sizce süre yeterlimi yoksa 1 hafta daha aynı seylere devam mı edim.

Karar veremedim kafesten salarsam kendım alıp yada kendımı cıkması lazım, içeri girermi yada yoruluncamı girer bu sebeple kararsız kaldım korkurmak ıstemiyorum dısarı salıpda . Kafeside temizlemem gerekiyor artık altındaki hücre yem doldu o kafesten temizleyemem cıkarmam lazım. yardımlarınız beklıyorum.
Merhaba, yavaştan çıkarabilirsiniz, ben ilk zamanlar akşam çıkarıyordum, ışıkları kapatıp yakalıyorduk şimdi çok alışıklar, ışıklar kapalı olunca panik olmuyorlar,🤲

burak2834

Yeni Üye
Teşekkürler kafeste ilk çıkmadı ama biraz zorlayıp çıkarttım. uçtu durdu tv üstünde avize üstünde duruyor şuanlık çağırıyorum yem gösteriyorum gelmiyor sağ sola kafasına göre takılıyor ama henüz bana gelmedi. bundan sonra alışması için yine çağırıp yem yediricem bakalım inş alışır

Üst Alt