• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

SEVDA PAPAĞANIM SANIRIM HASTA

Aliyx37

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Durgunlaştı ve zayıfladı sürekli uyuma isteği
Hastalık Belirti Tarihi
1 Ara 2024
Kullanılan İlaç
Yok
Sevda Papağanım yaklaşık 5 6 aydır bizimle. Papağanım bundan yaklaşık 1 ay öncesine kadar çok neşeli ve konuşkan bir kuştu. Sürekli öter susmazdı. Ama yaklaşık 1 aydır hem kilo verdi hem neşeliği gitti ötmüyor ötse bile çok az ötüyor. Durgunlaştı baya. Ve 2 gündür de gaga taşının üstüne çıkıp ağzı ile kafesin tellerine dokunup duruyor. Ne yapmam gerek?IMG_0212.jpeg

Aliyx37

Yeni Üye
Ve sürekli ayağını gagası ile kaşıyor. Eminönünden mantar için krem aldık 2 3 haftadır sürüyoruz ama değişen bir şey yok. Ve sürekli geviş getirir gibi sesler çıkartıyor. Ağzında bir şey olmamasına rağmen. Bir kaç defa da ağzından çıkarttığı şeyi yediğini gördüm. Artık kustu mu kusmadı mı bilemiyorum.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sindirim problemi yaşıyor, grit kum var mı kafesinde? Ek olarak solunum problemi veya denge problemi var mı

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet hızlı hızlı nefes alıyor. Grit kumu yok maalesef. Almalı mıyım?
Alın, gritli olandan mutlaka ayrı yemlikte bulunsun, kuş kömürü de iyi gelir. Kekik çayı demleyip yüzüne fıs fıs yapın, kanatlı uzmanı mutlaka görmeli yavrunuzu 🙏

mortsvivants

Paylaşımcı
Yarın alıcam. Kekik çayınıda yapıcam şimdi. Ne işe yarar kekik çayı?
buyrunuz 🙏🏻

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz? Takviye kullanıyor musunuz? Mantar olduğunu düşünüyorsanız eczaneden travazol yada trosdy krem alıp sürebilirsiniz.

Yemesi nasıl. Yeminde neler var?

Aliyx37

Yeni Üye
Temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz? Takviye kullanıyor musunuz? Mantar olduğunu düşünüyorsanız eczaneden travazol yada trosdy krem alıp sürebilirsiniz.

Yemesi nasıl. Yeminde neler var?
Yemi kuşçulardan alınıyor. Normal standart yem sanırım. Dün kekik çayı sıktım bugün biraz ötmeye başladı. Sürekli ayak kısmını kaşıyor, ayaklarının üstünde ki tüylerde böyle. Sanki ıslakmış gibi.

Ekli dosyalar

Aliyx37

Yeni Üye
Yemi kuşçulardan alınıyor. Normal standart yem sanırım. Görselde ki dışkı güncel yeni dışkısı. Dün kekik çayı sıktım bugün biraz ötmeye başladı. Sürekli ayak kısmını kaşıyor, ayaklarının üstünde ki tüylerde böyle. Sanki ıslakmış gibi.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yemi kuşçulardan alınıyor. Normal standart yem sanırım. Dün kekik çayı sıktım bugün biraz ötmeye başladı. Sürekli ayak kısmını kaşıyor, ayaklarının üstünde ki tüylerde böyle. Sanki ıslakmış gibi.
Yavrunuzda yağlanma var mutlaka kanatlı uzmanına götürüp röntgen çektirin

Üst Alt