• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sevda papağanım plastik yuttu

rivriv06

Aktif Üye
Merhaba kardeşim kalemini ortada bırakmış kuşum üstündeki plastiği kopartıp yemiş parçanın büyüklüğünü bilmiyorum ama yuttuğunu kesin gördüm yetişemedim herhangi bir sorun olurmu ne yapmam gerekiyor tıkanma gibi bir sorun olurmu
kalem böyle, neresini yediğini anlamadım bi kaç yerinde kopukluk var burun kısmında falan kusturmaya çalıştım ama ısırdı kusmadı

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba kardeşim kalemini ortada bırakmış kuşum üstündeki plastiği kopartıp yemiş parçanın büyüklüğünü bilmiyorum ama yuttuğunu kesin gördüm yetişemedim herhangi bir sorun olurmu ne yapmam gerekiyor tıkanma gibi bir sorun olurmu
kalem böyle, neresini yediğini anlamadım bi kaç yerinde kopukluk var burun kısmında falan kusturmaya çalıştım ama ısırdı kusmadı
Merhaba geçmiş olsun, dışkı takibi yapın, 1 damla zeytinyağı içirin ve üzerine yem yesin, dışkıların mutlaka takip edin

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Benim sultan papağanım da bir şeyleri kemirip yutuyor gibi yapıyor aslında yutmuyor 3-4 adım öteye gidip ağzından bırakıyor. Belki aynı şekilde olmuş olabilir fakat Demet ablanın dediklerini uygulamanızda yarar var.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Biraz ishal gibi ama zehirlenme dışkısı gibi değil, peki hareketleri nasıl

rivriv06

Aktif Üye
Benim sultan papağanım da bir şeyleri kemirip yutuyor gibi yapıyor aslında yutmuyor 3-4 adım öteye gidip ağzından bırakıyor. Belki aynı şekilde olmuş olabilir fakat Demet ablanın dediklerini uygulamanızda yarar var.
Evet normalde buda kemirip bırakıyor ama bu sefer bırakmadı yinede parçayı aradım bulamadım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
İki kere dışkı yaptı ikiside böyleydi yem yedirdim suda içirdim zeytinyağını içiremedim az sonra elime alıp tekrar deneyeceğim
Oyuncağın mavi plastiğini mi yedi?
Dışkıları ezip kontrol edin

Üst Alt