• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Sevda Papağanım Kaçtı

Deaft

Aktif Üye
Yaklaşık 2 aydır uğraşıp el beslemesi büyüttüğüm Sevda papağanim yavru kaçti yuvaliğin kapısını şans eseri kaldırıp kaçmiş yaz ayı balkon kapıları açik uyurken kaçmiş yüksek ihtimal insanlara alışık omuza ele gelir ne yapabilirim.

Tevfik

Aktif Üye
Çok üzüldüm. Yaşadığınız şehirdeki facebook gruplarına vs. ilan verin kayıp aranıyor diye. Şehrinizin haber sitelerine de haber verebilirsiniz. Üzüldüm... inşallah en yakın amanda bulunur.

Deaft

Aktif Üye
Çok üzüldüm. Yaşadığınız şehirdeki facebook gruplarına vs. ilan verin kayıp aranıyor diye. Şehrinizin haber sitelerine de haber verebilirsiniz. Üzüldüm... inşallah en yakın amanda bulunur.
Yaşadığım yerde öyle imkanlar çok yok tahminim ya bir eve yada birisine kondu çok uçmuyordu./muhabbet kuşum kaçtiğinda şansa yan binadaki komşumun evine gitmişti bulmuştuk ama bunun nereye doğru uçtuğunu bile bilmiyorum bı baktım kafeste yok.

Deaft

Aktif Üye
Kuşu bulduk, ne yazık ki bahçede ölü bir haldeydi. Büyük ihtimalle kediler yapmıştır. İki gün boyunca arkadaki incir ağacında görülmüş; sanırım yemek için aşağıya inmiş. Hiç fark etmemişim. O gün inip bakmıştım ama o zaman orada değildi. Neyse, yapacak bir şey yok.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşu bulduk, ne yazık ki bahçede ölü bir haldeydi. Büyük ihtimalle kediler yapmıştır. İki gün boyunca arkadaki incir ağacında görülmüş; sanırım yemek için aşağıya inmiş. Hiç fark etmemişim. O gün inip bakmıştım ama o zaman orada değildi. Neyse, yapacak bir şey yok.
Başınız sağolsun

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun 😞

Üst Alt