• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

moonApogee

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
20 Ocak 2024
Bu arkadasi tam 1 ay once aldim ve harika otuyordu, bize cok hizli alisti fakat son 2 gundur hic otmemeye ve ucmamaya basladi. Yemeklerini hala dogru duzgun yiyor, ayaklari soguk degil ve guzel nefes aliyor. Sorunun ne oldugunu bilmiyorum. Tek sorunu asiri sakin olmasi ve ishal olmasi. Ishal mi degil mi onu bile tam cikaramadim. Gittikce daha da kabardi tuyleri resimleri de koydum. Sekerli su verdik biraz. Bir de elmayi ve muzu bugunluk vermedim. Usutmus olabilir mi?

Ekli dosyalar

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Bu arkadasi tam 1 ay once aldim ve harika otuyordu, bize cok hizli alisti fakat son 2 gundur hic otmemeye ve ucmamaya basladi. Yemeklerini hala dogru duzgun yiyor, ayaklari soguk degil ve guzel nefes aliyor. Sorunun ne oldugunu bilmiyorum. Tek sorunu asiri sakin olmasi ve ishal olmasi. Ishal mi degil mi onu bile tam cikaramadim. Gittikce daha da kabardi tuyleri resimleri de koydum. Sekerli su verdik biraz. Bir de elmayi ve muzu bugunluk vermedim. Usutmus olabilir mi?
Öncelikle geçmiş olsun, kuşunuz son günlerde farklı bir gıda ,besin tüketti mi ayrıca üşütmüş ise burun akıntısı veya hapşırık da görülebilir, güncel dışkı fotoğrafı ekleyebilirseniz yardımcı olabiliriz beyaz kağıt veya peçete üzerine

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba geçmiş olsun
Cennet papağanı o🥹🥹🥹🥹
Dışkı paylaşırsanız sevinirim 🥹

moonApogee

Yeni Üye
Gayet normal duruyor :( ama sabah boyle degildi bayagi sivikti ama simdi normal geldi

Ekli dosyalar

Doğacı

Eski Forumcu
Gayet normal duruyor :( ama sabah boyle degildi bayagi sivikti ama simdi normal geldi
Daha fazla dışkı fotoğrafı paylaşır mısınız genel olarak nasıl dışkılıyor ona bakalım,beyaz peçete üzerine birikmiş en az 6-7 adet dışkı olsun. Kuşa son zamanlarda verdiğiniz yiyeceklerden içeceklerden bahsedin,ayrıca neden şekerli su verdiniz öğrenebilir miyim?
Kuşun kısa bir videosunu da paylaşmanızı rica ediyorum.

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Doğacı arkadaşıma katılıyorum. Beyaz peçete üzerinde çok miktarda dışkı görelim. Elinizde entrobac var mı? Ayrıca şeker içeren meyveleri de haftada 1 ya da 10 günde 1 verin. Kursak mantarına davetiye çıkarıyorsunuz. Kuşa ne verip ne içirdiğinizi, besleme rutininizi, elinizdeki takviyeleri yazınız. Ayrıca kuşun kuyruğu da görünecek şekilde bir videosunu, aşağıdaki yönergelere göre foruma ekleyiniz
Screenshot_20231126_213324_Gallery.jpg

Üst Alt