• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sevda papağanım dışkısını yiyor

rivriv06

Aktif Üye
Merhaba 7 aylık sevda papağanım var sürekli dışkısını yiyor nedeni ne olabilir gördüğüm zamanlar alıyorum,
Kuşu aldığım yerde kuşun yemiyle dışkısı aynı yerdeydi hatta yemin üstünde dışkıları vardı alışkınlık edindi ordan herhalde zararları nedir ne yapabilirim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İleri vadede mikrobik hastalıklara davetiye çıkarır, mineral ve vitamin eksikliğinde de görülür, alışkanlıklarda da. Hangi takviyeleri kullanıyorsunuz☺

Mehmet Gürbüz

Müdavim
Yazar
Sponsor
Hocam ben de verebilir miyim mesela ne kadar süre verilmeli 🙏
Elbette verebilirsiniz hocam kaya tuzu çok değerli mineraller ve izelementler içerir ishal ve gaz üreten bakterileri engeller , bu dışkı yiyen kuş kaybettiğini geri kazanmak için dışkısını yemekte orjinal kaya tuzu olmalı , pembe kırmızı Himalaya tuzları olmamalı kitapta sayfa numarası 380. Sayfa o kısmı bir göz atın hocam ☺

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Elbette verebilirsiniz hocam kaya tuzu çok değerli mineraller ve izelementler içerir ishal ve gaz üreten bakterileri engeller , bu dışkı yiyen kuş kaybettiğini geri kazanmak için dışkısını yemekte orjinal kaya tuzu olmalı , pembe kırmızı Himalaya tuzları olmamalı kitapta sayfa numarası 380. Sayfa o kısmı bir göz atın hocam ☺
Teşekkürler hocam finallerim yeni bitti 100. sayfaya gelebildim ve sınavlarımda çok işime yaradı Allah razı olsun ☺🙏

Erenb51

Aktif Üye
Teşekkürler hocam finallerim yeni bitti 100. sayfaya gelebildim ve sınavlarımda çok işime yaradı Allah razı olsun ☺🙏
Veterinerlik fakültesinde mi okuyosunuz bende bu sene sınava hazırlanıyorum da veterinerlik düşünüyorum 🙏

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Veterinerlik fakültesinde mi okuyosunuz bende bu sene sınava hazırlanıyorum da veterinerlik düşünüyorum 🙏
Evet 😊 3. üniversitem, normalde okumayacaktım ancak bu sene benim bir sultanım vardı o testis tümörü oldu tabi yazlık yerde kimse ne röntgen çekti, ne anladı. Kaybettim zaten tedavisi yoktu ama en azından anlıyormuş gibi gözükmeselerdi keşke. Bir ay sonra köpeğim diğer köpeklerden uyuz kaptı benden 10.000le başlayan fiyatlar istediler. Aşırı sinirim bozuldu ben de dedim bu mesleği yapmasam bile en azından hem kendi yavrularıma hem de dışarıdakilere yardımım olur başladım okumaya 😊 Yani umarım sen de başarılı olur ve hedefine ulaşırsın ablacım 🤲🌸😊

Üst Alt