• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sevda papağanım beyaz dışkı yapıyor

Kursadd18

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Beyaz dışkı
Öncelikle Merhabalar 4 aylık bir sevda papağanım var. Yaklaşık 3 gündür beyaz dışkı yapıyor. Kuşta herhangi bir değişim olmadı yemi aynı suyu aynı, enerjisi yerinde yani herhangi bir sorunu yok. Ama beyaz dışkı yapıyor. Internette Pankreas sorunu olabileceği yazıyor ama ilk defa sevda papağanı beslediğim için pek bilgim yok bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Saygılarımla.NOT: YouTube linki

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşunuz cennet değil sevda papağanı bu arada, ikisi benzese de farklı türlerdir. Dışkı konusunda hocalarımız yorum yapacaklardır, siz yine de tünekte kısa bir video yüklerseniz daha iyi olur (streamable com üzerinden yükleyebilirsiniz) 🙏

Kursadd18

Yeni Üye
Kuşunuz cennet değil sevda papağanı bu arada, ikisi benzese de farklı türlerdir. Dışkı konusunda hocalarımız yorum yapacaklardır, siz yine de tünekte kısa bir video yüklerseniz daha iyi olur (streamable com üzerinden yükleyebilirsiniz) 🙏
YouTube linki:

Mehmet Gürbüz

Müdavim
Yazar
Sponsor
Böbrek veya pankreas sorunu muhtemelen düzenli verdiğiniz ne var hocam

Kursadd18

Yeni Üye
Böbrek veya pankreas sorunu muhtemelen düzenli verdiğiniz ne var hocam
Hocam düzenli verdiğim herhangi bir şey yok Sadece yem yiyor çekirdekli bazen de dal darısı yiyor. Iki haftada bir de limonlu su verdim Acaba sudan olmuş olabilir mi? Bazen çeşme suyu verdiğim de oldu önerebileceğiniz herhangi bir vitamin vs bir şey var mı hocam ?

Mehmet Gürbüz

Müdavim
Yazar
Sponsor
Hocam düzenli verdiğim herhangi bir şey yok Sadece yem yiyor çekirdekli bazen de dal darısı yiyor. Iki haftada bir de limonlu su verdim Acaba sudan olmuş olabilir mi? Bazen çeşme suyu verdiğim de oldu önerebileceğiniz herhangi bir vitamin vs bir şey var mı hocam ?
Limon böbreklere zarar vermiş hocam Ozaman geçmiş olsun organ tahribatı dönüşü çok zor

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben yanındaki eşine sürekli kur yapan, çiftleşen 7/24 canlı enerjik olan öten muhabbet kuşumu aniden kaybetmiştim öldüğünde poposunda kan vardı, aynı bu şekilde beyaz dışkılıyordu fakat enerjisi yem yemesi yerinde diye önemsememiştim. Böbrek veya pankreas ile alakalı olabiliyormuş malesef 😢 siz bence bir kanatlı uzmanına götürün bir an önce tedaviye başlansın 🙏

Kursadd18

Yeni Üye
Ben yanındaki eşine sürekli kur yapan, çiftleşen 7/24 canlı enerjik olan öten muhabbet kuşumu aniden kaybetmiştim öldüğünde poposunda kan vardı, aynı bu şekilde beyaz dışkılıyordu fakat enerjisi yem yemesi yerinde diye önemsememiştim. Böbrek veya pankreas ile alakalı olabiliyormuş malesef 😢 siz bence bir kanatlı uzmanına götürün bir an önce tedaviye başlansın 🙏
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için en iyisi veterinere göstermek. Hâlbuki kuşu aldığımız arkadaş limonlu su önermişti 😢

Kursadd18

Yeni Üye
Limon böbreklere zarar vermiş hocam Ozaman geçmiş olsun organ tahribatı dönüşü çok zor
Hâlbuki kuşu aldığımız arkadaş limonlu su önermişti 😢 C vitamini için şart demişti hatta sirke de önermişti iç parazit için ben vermemiştim onu.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için en iyisi veterinere göstermek. Hâlbuki kuşu aldığımız arkadaş limonlu su önermişti 😢
Malesef öneriyorlar fakat asit minicik bedenlerine çok ağır geliyor 😢

Üst Alt