• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sevda Papağani Yumurtayi Yemiş

Deaft

Aktif Üye
Sevda ciftim toplam 3 yumurta yapti erkek (1,5) dişi(3 yaşinda) önceden 2 kızgınlık yumurtasi atmişti bi kaç gün önce bi yumurta çatlamiş ti fakat onu mu yemişler çözemedim diğer 2 yumurta duruyor ama ellemeye korktum onuda kirarlar diye sizce elleyip bakayimmi dolumu boşmu diye birde kuşum sanki 1 tane daha yumurtlayacak gibi ama 3 gün oldu karni şiş gibi duruyor dişinin ilk deneyimi / yumurtanin yarisini yemişlerdi çöpe attim diğer yarisini

Son düzenleme:

Deaft

Aktif Üye
Şimdi baktim çatlak olani yememişler çatlak olan dolu gibi işikla baktim yuvalikta

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kalsiyum eksikliğinde yumurtayı yer kuşlar. Kalamar kemiği var mı kafesinde?
Kuşları rahatsız etmeyecek şekilde kontrol edebilirsiniz.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bazen boş olduklarını anladıklarında da yiyorlar deniyor ama ne kadar doğru bilmiyorum. Sanırım ilk kuluçkaları. Acemiler. Siz müdahale etmeyin yeselerde zamanla oturacaktır herşey.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ya biraz halsiz sıkışırsa ne yapmaliyim
Videolar var izleyin siz çıkarın. Yada kanatlı uzmanına götürün. Elinize alıp kontrol ettiniz mi sert bir şişlik varmı. Sıkışmaysa halsiz olur yem yemez kafes dibine iner. Takip edin lütfen.

Deaft

Aktif Üye
Videolar var izleyin siz çıkarın. Yada kanatlı uzmanına götürün. Elinize alıp kontrol ettiniz mi sert bir şişlik varmı. Sıkışmaysa halsiz olur yem yemez kafes dibine iner. Takip edin lütfen.
Teşekkürler gözlemliyeceğim genelde yuvada uyuyor hala 2 yumurtasi var belki o yüzdendir erkek besliyor onu