• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sevda papağanı solunum sorunu

anilozdemir

Yeni Üye
Merhabalar sevda papağanım 10 aylık solunum sıkıntısı var veteriner e götürdük ama doğuştan dedi bir de bu foruma sormak istedim sizce ne olabilir ne yapmam gerekiyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi video koyamıyorum çizdiğim kısım şişiyor sanki hava sıkışıyormuş gibi nefes verirken çıt çıt ses geliyor sürekli

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba hoşgeldiniz😊 tunekte video ekler misiniz Streamble com'dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım.. Veteriner doğuştan oldugunu nasıl anladı ? Herhangi bir test yaptı mı? Nefes alıp verirken kursakta şişme oluyor mu? Birde peçete üzerinde dışkı görebilir miyim son olarak da suyuna verdiğiniz katkıları görelim

anilozdemir

Yeni Üye
Merhaba hoşgeldiniz😊 tunekte video ekler misiniz Streamble com'dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım.. Veteriner doğuştan oldugunu nasıl anladı ? Herhangi bir test yaptı mı? Nefes alıp verirken kursakta şişme oluyor mu? Birde peçete üzerinde dışkı görebilir miyim son olarak da suyuna verdiğiniz katkıları görelim
Merhaba yorumunuzu şimdi gördüm kusura bakmayın kuşum cifleşme sonucu 3 adet yavrusu oldu bu kuşumun solunumun da sıkıntı var doğuştan beri veterinere ben gitmediğim için tam ne dediğini bilmiyorum ama herhangi bir test yapmamış doğuştan demiş / aynı kafeste 3 adet kuş olduğundan hangisi onun dışkısı nasıl göstereceğimi bilmiyorum / sularına herhangi bir katkı kullanmıyoruz / yarın kursak hakkında bilgi ve video yükleyeceğim

anilozdemir

Yeni Üye
Çok hareketli yerinde durmadığından böyle cekebildim Streamable Video

Üst Alt