• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Sevda papağanı popoda şişlik

ysf

Yeni Üye
Merhaba Dişi sevda papağanımın poposunda şişlik var.Sert değil yumuşak bi doku.Kızgınlıktaydı 1 hafta önce erkekle birleştirdim eş tuttular (birbirlerini kaşıyolar) ayrıca yuvaliktan çıkmıyorlar.Dişi yuvaya kağıt havluyu felan kesip götürüyor.Ama sorun şu ki ben kuşları hiç çifleşirken görmedim.Günde 4-5 saat kadar evdeyim.Bu şişlik yumurta olmayabilirmi?Yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

ysf

Yeni Üye
Aslında bu durum hakkında daha önce konu açılmış ama ben çifleşme olmayınca şüphelendim.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kızgınlık yumurtası da olabilir, kalamar kemiği tüketiyor mu ☺

ysf

Yeni Üye
Aşırı bi tüketimi yok keyfi yerinde, benimde üretim adına ilk tecrübem.Erkek kuş biraz ürkek acaba ortama tam uyum sağlayamadığı içinmi çifleşmiyor?Eğer yuva dışındaysa beni görür görmez yuvaya kaçıyor.Bununla bir ilgisi olabilirmi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Aşırı bi tüketimi yok keyfi yerinde, benimde üretim adına ilk tecrübem.Erkek kuş biraz ürkek acaba ortama tam uyum sağlayamadığı içinmi çifleşmiyor?Eğer yuva dışındaysa beni görür görmez yuvaya kaçıyor.Bununla bir ilgisi olabilirmi
Evet stresteyse ve ortama, size alışmadıysa üretim için henüz erken demektir ☺

ysf

Yeni Üye
Peki zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba Dişi sevda papağanımın poposunda şişlik var.Sert değil yumuşak bi doku.Kızgınlıktaydı 1 hafta önce erkekle birleştirdim eş tuttular (birbirlerini kaşıyolar) ayrıca yuvaliktan çıkmıyorlar.Dişi yuvaya kağıt havluyu felan kesip götürüyor.Ama sorun şu ki ben kuşları hiç çifleşirken görmedim.Günde 4-5 saat kadar evdeyim.Bu şişlik yumurta olmayabilirmi?Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba büyük ihtimalle gebe😊🤲
Çiftleşme yuvalık için de de olabilir sevda ve Cennetler yuvalık içinde de çifleşiyorlar

ysf

Yeni Üye
Evet şimdi baktım 1 tane yumurtlamış gece :) umarım dediğiniz gibi yuvalıkta çifleşmişlerdir.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim çok faydalı bir forum keşke daha önceden keşfetseydim 🙂
Estağfurullah rica ederim her zaman yazabilirsiniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız 😊

• Like
Tepkiler: ysf
Üst Alt