• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sevda papağanı hakkında bilgi istiyorum

gbheh

Yeni Üye
Merhaba benim bir çift papağanım var abi papağan larım çiftleştiler çiftleştikten sonra yumurta oldu gene çiftleşme devam etti ikinci yumurta oldu ama çiftleşmeyi bıraktılar ve bıraktıkları halde yine yumurta oldu 3 yumurta oldu yani ama yavru olurmu acaba ve galiba gene yumurta olmak üzere ama çiftleşme olmadan olan yumurta lar da yavru olurmu acaba

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba benim bir çift papağanım var abi papağan larım çiftleştiler çiftleştikten sonra yumurta oldu gene çiftleşme devam etti ikinci yumurta oldu ama çiftleşmeyi bıraktılar ve bıraktıkları halde yine yumurta oldu 3 yumurta oldu yani ama yavru olurmu acaba ve galiba gene yumurta olmak üzere ama çiftleşme olmadan olan yumurta lar da yavru olurmu acaba
Merhaba hoş geldiniz 🤗evet olur ardarda çifleşmesi in sebebi sperm kalitesini artırmak içindir. İkinci üçüncü çifleşmelerde rahime düşen yumurta kaliteli sperm ile daha güçlü bebek oluşumu içindir. Bazen tek çifleşme deki sperm 3-4 yumurtayı birden dölleme yapabiliyor. Yumurtlasada kalite düşmemesi için erkek kuş çifleşiyor.yeterli olduğunda durabiliyor. Endişe etmeyin🤗🦜☺rahim içi yumurtalar döllenmiştir.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sizin görmediğiniz bir anda çiftleşmiştirler merak etmeyin 🤣 kamera takmadıysanız eğer sürekli başlarında değilsinizdir diye düşünüyorum 🫣

Üst Alt