• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sevda papağanı çiftleştirme.

ÇağdaşAteş

Yeni Üye
Merhaba. Bende 3 yıldan uzun süredir sevda papağanı var. Ele aşırı alışkın ve el ile çiftleşme hareketi yapmayı çok seviyor. 2 gün önce yanına dişi aldım ama kesinlikle yanına yaklaştırmıyor.( 1,5 yıl önce yine yanına dişi almıştım. Çiftleşmedi o kuşum malesef öldü ). Ben nereye gidersem peşimden geliyor kovsam yine peşimden geliyor. Tabi onun arkasından da dişi geliyor. Ben kuşların çiftleşmesi benden uzaklaşması için ne yapmam gerekiyor? Bana bilgi verebilecek arkadaşlar var mı acaba. (Üstte olan 3 yıldır bende olan kuş alttaki yeni aldığım )

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Maalesef evcil kuşlarda bu tarz problem oluyor. Eğer sahibine aşırı bağlı bir kuş ise yanına eş kabul etmeyebiliyor 🤣 İsterseniz bir süre dışarı salmayın, kafesleri de ayrı kafesler olsun ama yan yana olsun. Hem kuşu karantinada tutmuş olursunuz 🙏

Ege07

Yeni Üye
benim sevda papağnım erkek yanına dişi aldık bazen dişinin azına kusuyon galiba ama yuvalıklarıda var erkek olan dişiyi bazen kaşıyo bazen ısırıyo niye cifleşmiyorlar?😊

Üst Alt