• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

sevda papağanı burun kanaması

ilaydadinc

Yeni Üye
merhaba sevda papağanımın burun delikleri gözükmüyordu, 2 gün önce bi baktım burun delikleri gözüküyor ve içi kırmızı. Hemen veterinere götürdük kontrol etti aktif kanama yok dedi iç kanama olmasın diye ilaç verdi kakası su gibi bulanık ve şeffafa yakındı onun için de probiyotik verdi. Az evvel farkettim yine burun delikleri gözüküyor. Yemek yiyor ve su içiyor, suluğa kafasını soktuğu için vb. olabilir mi? kafasını hiçbir yere vurmadı

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Altına beyaz peçete serip 4 5 tane güncel dışkı resmi eklermisiniz ayrıca burnu net gözükecek şekilde bir fotoğrafta veya video da ekleyin.

ilaydadinc

Yeni Üye
burun kanaması şuan yok, yanımda geziyordu bi baktım kakası bu şekilde az evvel gösterdiğim gibi, şuan başka wc yok ama yapınca ekleyeceğim. veterinere götürdüğümüzde bu probiyotikten verdi bugün 3.gün

Ekli dosyalar

ilaydadinc

Yeni Üye
şeffaf kakayı yaptıgında ben ona sevda papağanı videosu açmıştım, onu izliyordu. Acaba bi tepki vb. olarak öyle bi sıvı salgılamış olabilir mi? sevda papağanım dişi bir kuş ve gagasındaki karartı komple gitti gagası artık kemik/beyaz arası bir renk. Veteriner artık büyümüş ergen olmuş gibi şeyler demişti.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Siz dediğim gibi burun fotoğrafı ve güncel durumunun gözükeceği bir video ekleyin arkadaşlarım daha iyi yorum yapacaktır.