O Oktay Aktif Üye Katılım 15 Mar 2021 Mesajlar 125 Tepkime puanı 52 Puanları 28 4 Nis 2021 #1 3 aylık güzel bi kuş aldım kadroya buna şimdi güzel bi dişi alırsam beraber büyüseler eş olur mu 1 yaşına kadar 3 aylık mı almalıyım dişiye
3 aylık güzel bi kuş aldım kadroya buna şimdi güzel bi dişi alırsam beraber büyüseler eş olur mu 1 yaşına kadar 3 aylık mı almalıyım dişiye
O Oktay Aktif Üye Katılım 15 Mar 2021 Mesajlar 125 Tepkime puanı 52 Puanları 28 4 Nis 2021 #2 Ronay Ayk.' Alıntı: Büyür çok da güzel olur.Alıştırmak içinse tavsiye etmem.Aramıza hoş geldiniz. Genişletmek için tıkla ... 4 takım kuşum var zaten onlarda büyüsün 1 yıla yavru almak için o yüzden 1 takımım ele kola alışık 2 ayda bi yumurtluyo kafesi hep açık evde şimdi buna alırsam kavgaları olmaz inş
Ronay Ayk.' Alıntı: Büyür çok da güzel olur.Alıştırmak içinse tavsiye etmem.Aramıza hoş geldiniz. Genişletmek için tıkla ... 4 takım kuşum var zaten onlarda büyüsün 1 yıla yavru almak için o yüzden 1 takımım ele kola alışık 2 ayda bi yumurtluyo kafesi hep açık evde şimdi buna alırsam kavgaları olmaz inş
O Oktay Aktif Üye Katılım 15 Mar 2021 Mesajlar 125 Tepkime puanı 52 Puanları 28 5 Nis 2021 #3 Ronay Ayk.' Alıntı: Olmaz olmaz da çift yumurta yavru yapan kuşu salmayın sağlıkları açısından doğru değil. Genişletmek için tıkla ... Anladım tşk ederim ilginize
Ronay Ayk.' Alıntı: Olmaz olmaz da çift yumurta yavru yapan kuşu salmayın sağlıkları açısından doğru değil. Genişletmek için tıkla ... Anladım tşk ederim ilginize