ben ezel 19 yaşındayım. 20 gün önce sultan papisi aldım, dişi, ismi nini ve 3 aylık. henüz sadece 1 kez kendi isteğiyle üstüme geldi onun dışında elimden kaçıyor
Merhaba hayırlı olsun mutlu ve uzun ömürler diliyorum Niniyle sana. Galiba erkek yüzü sarıya kayıyor. Daldarı ile alıştırabilirsin kendine. Bu takviyeleri almalısın ki kuşun daha sağlıklı olsun ilki vitamin ikincisi probiyotik üçüncüsü de b vitamini ve aminoasit takviyesi : gervit-w(20-30ml) , entrobac(30gram) , bt amin(30 ml) satın almanı öneriyorum mamaist veya kendin aratıp istediğin siteden alabilirsin. 50 ml içme suya sırasıyla 0.25 ml 3-4 damla , mercimek tanesi kadar , 0.75 ml 8-9 damla koyman yeterlidir ertesi gün temiz su kullanalım her gün suluğunu temizleyelim. Yem markası da önerebilirim gold wing( içindeki renkli şeyleri ayıklaman lazım) , garden mix , versele laga ( biraz yağ oranı yüksek bir tohumdur ama kalitelidir). Erkek diye düşünüyorum ben konuşması için youtubedan sürekli video dinlet kafasını sev ani hareket yapmazsan alışır sana. Maşallah çok tatlı. Akıllı yemliği çıkar oraya sığmazlar onun yerine plastik veya metal ( metal en iyisidir) yemlik alıp kullanmanı öneririm. Plastik tünek de varsa çıkar ayaklarına zararlı hepsi tahta olsun. Başka sorun olursa forumda yardımcı olmaya çalışırlar.
Okey çıkaracağım erkek olabiilr cunku babacık dedi çok kısa bir sürede ve ıslığımı taklit ediyo. tüneklerin hepsi odun, suluğuda temizliyorum günlük, yemleri alacağım teşekkürler
Okey çıkaracağım erkek olabiilr cunku babacık dedi çok kısa bir sürede ve ıslığımı taklit ediyo. tüneklerin hepsi odun, suluğuda temizliyorum günlük, yemleri alacağım teşekkürler