• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Şehir dışı..

Demir E.

Paylaşımcı
Merhaba sultan papağanım var ve ben şehir dışına çıkacağım ayın 13ünde ve büyük ihtimal 2 hafta tatilde olacağım kuşumu napmaliyim? Götüreyimmi (yolculuk uzun) ondan sonra eve gelince bile ağustosdada istanbulda olacağım napmaliyim yardim

kuçi

Aktif Üye
taşıma cantasi edinip gittiğiniz yere kuşunuzuda gotururerek strese girmesini engelleyebilirsiniz 🌸.
yola cikmadan onceki gün ve vardığınızda probiyotik desteğide yavrunuza iyi gelicektir

Demir E.

Paylaşımcı
taşıma cantasi edinip gittiğiniz yere kuşunuzuda gotururerek strese girmesini engelleyebilirsiniz 🌸.
yola cikmadan onceki gün ve vardığınızda probiyotik desteğide yavrunuza iyi gelicektir
Anlayamadım, papağanı hep çantadami tutacağım yoksa kafesi alıp sadece yolculuktami canta ile tasicam?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Anlayamadım, papağanı hep çantadami tutacağım yoksa kafesi alıp sadece yolculuktami canta ile tasicam?
Kuş taşıma çantası transferler içindir, yolculuk esnasında çantaya koyun, molalarda yada 3-4 saatte bir su verin, gidince kafesine alın👍