Çiftin fotoğraflarını görebilir miyiz
Bunları veriyorumKuşa neler veriyorsunuz?
Bu türlerde yavruların gagası turuncu veya pembe gibidir, büyüdükçe kırmızı olur. Katır kuşu olmayandan ayırt etmenin tek yolu anne babayı bilmektirUzman değilim ama Katırların gagaları açık turuncu olur diye biliyorum. Bence katır değiller.
Evet ama büyüyence hala turuncumsu ise katır diye biliyorum. Yani cennetlerde kırmızı ve yine bu renk gagalar oluyor. Sevdalardada yine gagalar bu şekilde oluyor. katır yetişkinde olsa turuncumsu bir renk oluyor diye biliyorum. Katır kuş yinede görüntüsüyle de belli ediuor kendini Ama uzman değilim belkide sizin dediğiniz gibidir.Bu türlerde yavruların gagası turuncu veya pembe gibidir, büyüdükçe kırmızı olur. Katır kuşu olmayandan ayırt etmenin tek yolu anne babayı bilmektir
Deneyimlş olmak başka birşey. Bizde öğrenmiş oldukBazı eşlemede yani yine baskın gen ve çekinik gen devreye girdiğinde iki ayrı türün birleşmesinden çıkan yavrunun Birebir aynı olduğu görünüyor ve dış görünüşte hiçbir belirti vermiyor bunu gözlerimle gördüm klasik erkek cennet ve klasik dişi sevda eşleşmesinde yavrular birebir anaclara benziyordu sonrasında araştırdım ve şunu tespit etmiştim baskın gen ve çekinik genlerin bilişimine göre renk değiştirmeye biliyor ama kuşlar katır üremez
Hayır değil. Biyolojik ve genetik olarak aynı olmalarına rağmen, farklı iki tür. İnsan ve maymunun da gen yapıları neredeyse aynı ama farklı türlerin, bu da onun gibiya sevada papağanı= cennet papağanı değil mi?
Evet onlar hepsine aynı şekilde sesleniyorlar. Fakat iki türün çiftleşmesinden oluşan yavru katır yani kısır oluyor malesef ,ama ingilizce ismi de cennet papağanının sevda aşk papağanı