• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Satın aldığım Entrobac bozuk mu?

Fatih A.

Yeni Üye
Öncelikle herkese merhaba.Bir süredir sitenizi takip ediyorum ve soru sorabilmek için yeni kaydoldum.Geçen hafta internetten Burakpet isimli bir satıcıdan entrobac ve gervit aldım.Gervit normal gibi duruyor ama entrobacın içinde turuncu renkte tanecikler var.Normal ışıkta çok belli olmuyor flaşlı çektim içinde dağılmış halde bu şekilde tanecikler var bunlar nedir?İçinde bir şey mi üremiş?Bu ürünü 2. defa satın aldım, daha önce başka bir satıcıdan almıştım rengi,kokusu,kıvamı bu ürünle aynıydı ama içinde farklı renk bir şey yoktu.Satıcı yetkili satış noktası olduğunu iddia ediyor aşağı yukarı her gün yeni kutu açıyormuş bunun da son kullanma tarihine 11/24 yazmış.Sahte falan da değil
yoğurt gibi kokusu,sarımsı rengi falan aynı ne var bunda sizce? Ekli dosyayı görüntüle 44995

Bahar Y.

Müdavim
Öncelikle herkese merhaba.Bir süredir sitenizi takip ediyorum ve soru sorabilmek için yeni kaydoldum.Geçen hafta internetten Burakpet isimli bir satıcıdan entrobac ve gervit aldım.Gervit normal gibi duruyor ama entrobacın içinde turuncu renkte tanecikler var.Normal ışıkta çok belli olmuyor flaşlı çektim içinde dağılmış halde bu şekilde tanecikler var bunlar nedir?İçinde bir şey mi üremiş?Bu ürünü 2. defa satın aldım, daha önce başka bir satıcıdan almıştım rengi,kokusu,kıvamı bu ürünle aynıydı ama içinde farklı renk bir şey yoktu.Satıcı yetkili satış noktası olduğunu iddia ediyor aşağı yukarı her gün yeni kutu açıyormuş bunun da son kullanma tarihine 11/24 yazmış.Sahte falan da değil
yoğurt gibi kokusu,sarımsı rengi falan aynı ne var bunda sizce? Ekli dosyayı görüntüle 44995
Topaklanma yoksa bozuk değildir

Fatih A.

Yeni Üye
Topaklanma yoksa bozuk değildir
Cevap için sağolun ama pek anlamadım.Bu ürünün içinde böyle şeyler olabiliyor mu?Siz daha önce rastladınız mı?Çünkü satıcıya sordum bana içinde böyle kırmızı-turuncu taneler falan kesinlikle olamayacığını söyledi, görsel de attım yoğunuz bakamadım falan dedi cevap da vermedi.İade etmeye çalışsam geri alır mı belli değil kuşuma da vermedim biraz kıllandım.Daha önce kullandığımı birkaç ay sonra topaklanınca atıp bunu aldım bunda böyle bir durum var.

Grpet

Müdavim
Üretici
ürünün rengi odur bozulma yok gibi ama lakin içinde turuncu bisi de olmaz muhtemelen bir ürün hazırladı sonra gitti o kasık ile entrobac doldurdu o turuncular öyle gecti ona burakpet e gelince kesinlikle güven vermeyen bir firma bana acil lazım diye kapalı 1 şişe gervit siparis verdim 1 hafta sonunda defalarca aramama ramen acmadılar telefonu en sonunda actılar ürünü size gönderdik geri gelmis tabikide yalan tüm kargoolar beni iyi tanır asla benden iade geri gitmez arar kargon var derler evde dükkanda bulamasalar bile iadesini yapıyorum dediler aradan 1 hafta daha geçti hayla iade gelmedi bugun mail gelmis iade paslamıstır diye böyle vasat bir firma kesinlikle uzak durun

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Entrobac yoğurt gibi kokmaz ki🤔 diyazm biraz o kokuyu anımsatirdi 👍 yani burakpet hiç tanımam bilmem ama satıcı ürünün arkasında durmak zorundadır bak zorunda diyorum

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Entrobac tazeyken beyaz ile sarı arası bir renktedir. Hava aldıkça zaman ilerledikçe öyle turuncu tanecikler olur ama yine de bayatlamış sayılmaz bir süre daha kullanılabilir. Topaklanma olduğunda ise atılır. (Tabi bu söylediklerim son kullanma tarihi gelmeden olursa) Ürün bu şekilde gönderildiyse geri gönderin.

Fatih A.

Yeni Üye
ürünün rengi odur bozulma yok gibi ama lakin içinde turuncu bisi de olmaz muhtemelen bir ürün hazırladı sonra gitti o kasık ile entrobac doldurdu o turuncular öyle gecti ona burakpet e gelince kesinlikle güven vermeyen bir firma bana acil lazım diye kapalı 1 şişe gervit siparis verdim 1 hafta sonunda defalarca aramama ramen acmadılar telefonu en sonunda actılar ürünü size gönderdik geri gelmis tabikide yalan tüm kargoolar beni iyi tanır asla benden iade geri gitmez arar kargon var derler evde dükkanda bulamasalar bile iadesini yapıyorum dediler aradan 1 hafta daha geçti hayla iade gelmedi bugun mail gelmis iade paslamıstır diye böyle vasat bir firma kesinlikle uzak durun
Kesinlikle çok umursamaz bir satıcı trendyol'dan soru soruyorum muhakkak akşam bakacağım falan diyor telefondan attığım mesaja değil cevap vermek adam bakmaya bile tenezzül etmemiş okunmamış görünüyor.İnsanlar fotoğraflı falan bir sürü olumlu yorum yapınca burdan aldık işte ama bir daha bulaşmam.

Fatih A.

Yeni Üye
Entrobac yoğurt gibi kokmaz ki🤔 diyazm biraz o kokuyu anımsatirdi 👍 yani burakpet hiç tanımam bilmem ama satıcı ürünün arkasında durmak zorundadır bak zorunda diyorum
Hocam probiyotik kokusu yani ev yoğurdu/kefir gibi veya ishal ilacı reflor var birebir aynı onun gibi kokuyor oradan sahte olamaz dedim.Bir de işin ilginç yanı soru sorduktan sonra ertesi gün bir baktım artık Trendyolda ne gervit satıyor ne entrobac.Bu şimdi elinde kalanları sağlam,bozuk farketmeden sattı mı bana diye düşündüm.Entrobac için kullanma deseniz ona göre gerviti de vermeyecektim.

Fatih A.

Yeni Üye
Entrobac tazeyken beyaz ile sarı arası bir renktedir. Hava aldıkça zaman ilerledikçe öyle turuncu tanecikler olur ama yine de bayatlamış sayılmaz bir süre daha kullanılabilir. Topaklanma olduğunda ise atılır. (Tabi bu söylediklerim son kullanma tarihi gelmeden olursa) Ürün bu şekilde gönderildiyse geri gönderin.
Önceki kullandığımı Tayfalab'dan almıştım .Son kullanma tarihi gelmeden(doğruysa tabi) topaklanıp sertleşince atmıştım ama onda turuncu falan bişey kesinlikle olmamıştı.Artık satmayınca Burakpet'ten aldım o da ürünün yok sattığını yeni açıp yolladığını söylüyor skt 11/24 yazmış artık doğrudur yanlıştır bilemeyeceğim .Bir de 1 ay önce gelen ürünlerin renginde değişim olduğunu söyledi.

Üst Alt