• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sarımsı sünen dışkı sebebi nedir?

Dilek7

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Sulu yeşil dışkı ve sünen sarı dışkı
Daha önce kuşumun yaklaştığında iltihaplı gibi koktuğunu söylemiştim ve sulu dışkı yapıyordu. Zeloit tozu önermiştiniz henüz alamadim ama alacağım. Şimdi de yeşil dışkısının ucunun sarı olduğunu gördüm ve sünüyor. Iltihap olabilir mi? Hareketleri çok iyi hiçbir hastalık belirtisi göremiyorum sadece dışkısı çok düzensiz oluyor.

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkısının resmini atabilir misiniz

Dilek7

Aktif Üye
Yeşil kısım dağılmıyor ama etrafında yeşil su oluyor

Dilek7

Aktif Üye
Zeolit tozunu mutlaka kullanın sindirime iyi gelir, iç parazit varsa döker 🙏
Ben bugün kuşumu veterinere götürdüm astım hastasıymış %90 hasar kalmış akciğeri iyi değil dedi. Antibiyotik kullanıyorum şu an. Bir de ventolin kullanacakmışım. Mantar ya da parazit yokmuş korktuğum gibi ama benim gibi astım hastasıymış kuşum 🥲

Dilek7

Aktif Üye
Bir de size bi sorum olacak. Veteriner hekim 50cc suya damlatmam için antibiyotik verdi. Bazı kişiler de ağır gelir kuşa verme diyor. Sizce ne yapayım. Bugün damlattım tedavisine başladim. Akşam da ventolin vereceğim makine ile. Bu ilaçlar ağır gelir mi?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben bugün kuşumu veterinere götürdüm astım hastasıymış %90 hasar kalmış akciğeri iyi değil dedi. Antibiyotik kullanıyorum şu an. Bir de ventolin kullanacakmışım. Mantar ya da parazit yokmuş korktuğum gibi ama benim gibi astım hastasıymış kuşum 🥲
Size de, yavrunuza da çok geçmiş olsun 🙏 Aslında astım sonradan oluşmaz bebeklikten gelen bir şeydir, röntgeni çekildi mi?
Bir de size bi sorum olacak. Veteriner hekim 50cc suya damlatmam için antibiyotik verdi. Bazı kişiler de ağır gelir kuşa verme diyor. Sizce ne yapayım. Bugün damlattım tedavisine başladim. Akşam da ventolin vereceğim makine ile. Bu ilaçlar ağır gelir mi?
Hangi antibiyotiği verdi? Ventolini ne kadar kullanmanızı söyledi?

Dilek7

Aktif Üye
Size de, yavrunuza da çok geçmiş olsun 🙏 Aslında astım sonradan oluşmaz bebeklikten gelen bir şeydir, röntgeni çekildi mi?

Hangi antibiyotiği verdi? Ventolini ne kadar kullanmanızı söyledi?
Röntgen çekilmedi nefesini dinledi sadece. Antibiyotik ismini bilmiyorum enjektöre çekti verdi 7 gün boyunca kullan dedi. Ventolini de şimdilik 5 gün kullan dedi ama arada sırada kötü olursa da kullan dedi. Kafesin üstüne bir şey örtüp hava makinesi çalıştiracakmisim. Ventolinin 3te 1ini ya da 4te 1ini dök dedi. İcine normal su da koy demişti ama ne kadar koyacağımı unuttum.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Röntgen çekilmedi nefesini dinledi sadece. Antibiyotik ismini bilmiyorum enjektöre çekti verdi 7 gün boyunca kullan dedi. Ventolini de şimdilik 5 gün kullan dedi ama arada sırada kötü olursa da kullan dedi. Kafesin üstüne bir şey örtüp hava makinesi çalıştiracakmisim. Ventolinin 3te 1ini ya da 4te 1ini dök dedi. İcine normal su da koy demişti ama ne kadar koyacağımı unuttum.
Dörtte biri yeterli olacaktır. İnşallah şifa bulur yavrunuz 🙏

Üst Alt