• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sarımsı dışkılama

Sahingoksel

Yeni Üye
Merhaba kuşlarım sarımsı dışkılama yapmaya başladı sabah baktığımda dışkılarının hepsi beyazdı probiyotik ekledim sularına akşam tekrar kontrol ettiğimde yeşil renk arasında normal dışkılamada vardı neden olabilir ?

hazaly

Paylaşımcı
Beyaz dışkı burdan öğrendiğim kadarıyla açlık göstergesi. Kuşunuzun bir şey yiyip içtiğinden emin misiniz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Mümkünse durumu anlayabilmemiz için video ekleyin bakalım 👍

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bu şekilde bir dışkı pankreas sorununa işaret. Kanatlı uzman görse iyi olur. 🙏🏻 Ayrıca kuşları da her ihtimale karşı ayırınız. Hocalarımız daha detaylı bilgi verirler 🖐🏻

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Merhaba kuşlarım sarımsı dışkılama yapmaya başladı sabah baktığımda dışkılarının hepsi beyazdı probiyotik ekledim sularına akşam tekrar kontrol ettiğimde yeşil renk arasında normal dışkılamada vardı neden olabilir ?
Probiyotik eklemekle iyi yapmışsınız. Pankreas sorunu beyaz dışkı. Son 2-3 gün içinde neler yiyip içti?

Sahingoksel

Yeni Üye
Sizin yediğiniz yemeklerden yedi mi? Gerwit bozulmuş olabilir. 2-3 gün probiyotik verelim sonra 2-3 gün sade su. Bu süreçte dışkı beyaz ya da bozuk olursa, yine bizi haberdar edin
Yok yem ve mama dışında bir şey vermiyorum gerwiti yeni aldım YouTube bir videoda sarımsaklı suyun işe yaradığından bahsediliyor önerir misiniz ?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Yok yem ve mama dışında bir şey vermiyorum gerwiti yeni aldım YouTube bir videoda sarımsaklı suyun işe yaradığından bahsediliyor önerir misiniz ?
Gerwiti nereden aldınız? Bölünmüş ürünlerde, satıcı çok önemlidir. Herkese güven olmaz. Uygun koşullarda saklanıyor mu, orjinal ürünün skt ne kadar, ne zaman açıldı gibi bir çok şey bilinmeli. Sarımsak suyu kullanmayın. Üstte yazdığım şekilde devam edelim

Sahingoksel

Yeni Üye
Gerwiti nereden aldınız? Bölünmüş ürünlerde, satıcı çok önemlidir. Herkese güven olmaz. Uygun koşullarda saklanıyor mu, orjinal ürünün skt ne kadar, ne zaman açıldı gibi bir çok şey bilinmeli. Sarımsak suyu kullanmayın. Üstte yazdığım şekilde devam edelim
Mamaistten aldım buzdolabında saklıyorum diğer kuşlarımda da kullanıyorum onlarda bir problem yok

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Mamaistten aldım buzdolabında saklıyorum diğer kuşlarımda da kullanıyorum onlarda bir problem yok
Tamam. Şehmus bey bu konularda çok dikkatlidir. Mama ne marka, içine ne ekliyorsunuz? Bu süreçte yem ve probiyotikli su haricinde bir şey vermeyelim. Aşağıda yazdığım gibi devam edelim. ⬇
2-3 gün probiyotik verelim sonra 2-3 gün sade su. Bu süreçte dışkı beyaz ya da bozuk olursa, yine bizi haberdar edin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Katkıları buzdolabında saklamayın Serin karanlık bir dolapta saklayın buzdolabında bozulmaz ama çıkarınca ısı değişimi ürünü bozuyor

Sahingoksel

Yeni Üye
Tamam. Şehmus bey bu konularda çok dikkatlidir. Mama ne marka, içine ne ekliyorsunuz? Bu süreçte yem ve probiyotikli su haricinde bir şey vermeyelim. Aşağıda yazdığım gibi devam edelim. ⬇
Mama markasını hatırlamıyorum şu an havuç kabak ıspanak salatalık haşlanmış yumurta brokoli karıştırıp veriyorum

Sahingoksel

Yeni Üye
Dediğiniz gibi probiyotik verdim dışkıda bir düzelme olmadı. Dişi kuşumunda kuyruğu aşağıda yumurta olabilir mi ? Yuvaya girerken görmedim ama

Üst Alt