• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Salıncak kalsın mı?

Huzurun annesi

Aktif Üye
Merhaba , kuşlarim ( biri dişi biri erkek) gün içerisinde sıkıldıklarını düşündüğüm için salıncak aldım. Önceki tek kişilik salıncakda bir tek dişi çıkıyordu erkekle ilgilenmiyordu. Bende ikisinin de binebilecegi bir salincak aldım birlikte binsinler diye ama ikisi de binmiyor ( yeni aldım salıncağı , birkaç saat oldu ) . Sorun şu ki , bu salıncak ikisi arasına mesafe mi koyar salıncağı kaldirayim mı yoksa alışırlar mı kalsın mı?

Merhaba, yeni salıncağınız papağan salıncağı, çok büyük ve çok yer kaplamış, onu çıkartıp, küçük bir salıncak taksanız daha iyi olur bence, bazı kuşlar salıncağı kullanır bazı kuşlar kullanmaz😊

Huzurun annesi

Aktif Üye
Evet ikisi binsin diye papağan salıncağı aldım , başka küçük var ama ona bir tek dişi biniyor. Beraber vakit gecirsinler istemiştim 😂 alanları çok daraldı haklısınız. Salıncak gidiyor o halde 😬

Evet ikisi binsin diye papağan salıncağı aldım , başka küçük var ama ona bir tek dişi biniyor. Beraber vakit gecirsinler istemiştim 😂 alanları çok daraldı haklısınız. Salıncak gidiyor o halde 😬
Bazı kuşlar seviyor, bazı kuşlar sevmiyor, benimkide yavruyken çok seviyordu, salıncaktan inmezdi, salıncağında uyurdu, şuan hiç kullanmıyor, bende yer kaplamasını diye çıkardım😊

Huzurun annesi

Aktif Üye
Şuanda kafes değişikliğine gidemem çünkü bu kafesi çok kısa bir süre önce aldım zaten. Aslında içerisinde çok rahat hareket ettiklerini gözlemliyorum. Salıncak biraz alanı daraltti ama çıkarınca geri rahatladilar bence. İlerde inşallah daha iyi kafes imkanı saglayabilirim. Tesekkurler

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Aslında salıncaktan bağımsız da epey küçük,tek kuş için bile tüneklerde zıplayıp rahatça hareket edeceği bir alan sağlamıyor.Çok bekletmeden yenilemeniz bebişleriniz için daha iyi olacaktır,sevgiler🌸