Selamın aleyküm arkadaşlar öncelikle kendimeden bahsedeyim 30 yaşında hayvan sevgisi olan biriyim üst katimdaki daire boş ve bana ait oraya herturlu kuş türünu koyup salma şeklinde akşamları oturup keyif yapmak istiyorum biraz bıldırcın koyucam Hint bülbülü bengal ispinozu Sultan papağanı muhabbet kuşu güvercin tamamen keyif yapmak istiyorum inşallah olursa İstanbul'da oturuyorum eğer sahiplemek istediğiniz kuslariniz varsa alabilirim hayırlı gunler
Merhaba, öncelikle hoşgeldiniz. kuş sevip de böyle hayali olmayan yok sanırım. Fakat tamamen yorum olarak söylüyorum fazla kuş popülasyonu muhtemelen dur keyif çatayım diye gidip kendinizi dışkı temizlerken, camları açıp havalandırma yapmaya çalışırken bulabilirsiniz.
Bıldırcın mesela dışkısı pis kokulu bir hayvan. Hele hele salma yapayım, serbest serbest uçsunlar demek kavgalarla, yaralanmalarla uğraşmak zorunda kalmak olabilir. Bunları sadece tahminen söylüyorum. Kesin böyledir demiyorum.
Hatta benim de biyomimikri denilen bir hayalim vardır ama hayal olarak kaldı hep. Kabaca doğayı olduğu gibi taklit etmek. suyuyla, toprağıyla, kuşuyla, balığıyla, tıprak içindeki solucanıyla vs. umarım siz de istediğiniz hedefinize ulaşabilirsiniz.