• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul SAHİPLENDİRİLMİŞTİR.yavrulara güzel yuvalar arıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rabianurbakus5

Aktif Üye
Merhabalar anne kuşum tekrar kuluçkaya yattığı için hızlıca yavrularımı sahiplendirmek istiyorum. Eğer evde kuş bakıyorsanız kuşunuzun bulunduğu ortamı kafes ekipmanlarının resmini bana dm den iletirseniz benimde gözüm arkada kalmamış olur.Kuş bakımından anlayan sağlıklı yaşamını sürdürmesine destek olacak kişiler yazsın lütfen her kuş aynı değildir ben yavrularda bile bunu anlıyorum biri cana yakın insan sever ama biri hiç sevmez o yüzden onu her koşulda sevecek bakımını aksatmayacak kişiler arıyorum.

Rabia yüce

Yeni Üye
Merhabalar anne kuşum tekrar kuluçkaya yattığı için hızlıca yavrularımı sahiplendirmek istiyorum. Eğer evde kuş bakıyorsanız kuşunuzun bulunduğu ortamı kafes ekipmanlarının resmini bana dm den iletirseniz benimde gözüm arkada kalmamış olur.Kuş bakımından anlayan sağlıklı yaşamını sürdürmesine destek olacak kişiler yazsın lütfen her kuş aynı değildir ben yavrularda bile bunu anlıyorum biri cana yakın insan sever ama biri hiç sevmez o yüzden onu her koşulda sevecek bakımını aksatmayacak kişiler arıyorum.

Rabia yüce

Yeni Üye
Rabia hanım mesaj attım size bakabilir misiniz

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
İnşallah hepsi istediğin gibi yuvalara gider Rabiacım. 😊

rabianurbakus5

Aktif Üye
hala bir dişi yavruya yuva bulamadık kendisi çok oyuncu kafeste durmaya tahammül edemeyen bir bebek ev ortamında çoğunlukla kafes dışında bakabilecek bir aile aramaktayız🥺.

Boncuğum.

Aktif Üye
Başka sitelerede başvurabilirsiniz daha hızlı olur😀

iremtarım

Yeni Üye
Merhaba,
Ofisimizde beslemek amacı ile kuş aramaktayım. Bana arkadaşlık etmesini istiyorum çoğunlukla kafes dışında duracaktır tahminimce. Ben daha önce hiç kuş beslemedim. Kedi , köpek besledim. Yanımdaki kişilerden kuş besleyen çok oldu konuya hakimler. Eğer müsade ederseniz sahiplenmek isterim. Ara ara size fotoğraflarını da paylaşırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt