T Tefe Yeni Üye Katılım 21 Şub 2022 Mesajlar 43 Tepkime puanı 3 Puanları 8 25 Şub 2022 #1 Kuşumun sabah uyandığında sol gözünün bi kısmının kapalı olduğunu gördüm 1 hafta önce aldım
T Tefe Yeni Üye Katılım 21 Şub 2022 Mesajlar 43 Tepkime puanı 3 Puanları 8 25 Şub 2022 #2 Taha' Alıntı: Kaşınırken tırnak gelmiş olabilir. Terramicin göz damlası kullanabilirsiniz tedbir amaçlı. Kuş sanırım tüye giriyor döküntü sebebi o olabilir. Fazla.bir kaşınma vs var mı Genişletmek için tıkla ... Kaşınması baya var bide bazen tüy yoluyor Pet shoptan aldığımda kanadını tele çarpmıştı o bölgeye müdahale etmek istiyorum ancak nasıl yapmam lazım
Taha' Alıntı: Kaşınırken tırnak gelmiş olabilir. Terramicin göz damlası kullanabilirsiniz tedbir amaçlı. Kuş sanırım tüye giriyor döküntü sebebi o olabilir. Fazla.bir kaşınma vs var mı Genişletmek için tıkla ... Kaşınması baya var bide bazen tüy yoluyor Pet shoptan aldığımda kanadını tele çarpmıştı o bölgeye müdahale etmek istiyorum ancak nasıl yapmam lazım
T Tefe Yeni Üye Katılım 21 Şub 2022 Mesajlar 43 Tepkime puanı 3 Puanları 8 25 Şub 2022 #3 Yaralı bölgesi böyle ve sanırsam o tüy de ordan düşen bi tüy kuşum tüylerini yolmaya baya başladı
T Tefe Yeni Üye Katılım 21 Şub 2022 Mesajlar 43 Tepkime puanı 3 Puanları 8 25 Şub 2022 #4 Taha' Alıntı: Kuşa dış parazit yapın. Vilmectin ense damlası alın. Enseye tek damla şeklinde kullanabilirsin Genişletmek için tıkla ... Duş aldırsam faydası olur mu kepek gibi deri de döküyor
Taha' Alıntı: Kuşa dış parazit yapın. Vilmectin ense damlası alın. Enseye tek damla şeklinde kullanabilirsin Genişletmek için tıkla ... Duş aldırsam faydası olur mu kepek gibi deri de döküyor