• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Rüzgar

Ada

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Kabarık
Uyuyor
Dışkı normal
Dün yem kustu
Arkadaşlar biliyorsunuz ki daha cumartesi günü güncelleme yapmıştım Odin Rüzgar iyileşti demiştim ama gelin görün ki iki pazar günü yine halsiz ve enerjisi düşük sürekli uyuyan bir kuş halini aldı... Gerçekten elimden gelenin en iyisini yapıyorum Şehmus bey de sürekli olarak iletişim halinde ama anlamıyorum artık. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kabarık ve uyuyor...

Ada

Aktif Üye
Tüye girme vs yok dimi. Dışkı normalse halsizliğin başka sebebi olabilir. Yem yiyor mu iştah nasıl
Yem yiyor iştahı iyi tüy döküyor ama rüzgar çok uzun zamandır tüyde anlamadım

Ada

Aktif Üye
Güncel dışkı

Ada

Aktif Üye
Bana ciddi bir sorun var gibi gelmedi ama emin olmak adına diğer ustatlarin yorumlarada bakalım iftar vs sebebiyle kısa sürede dönüş yapacaklardır
Ay umarım en kısa zamanda dönüş yaparlar

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bu ürünü kullanıyorum ben koruma amaçlı özellikle tüy döküm döneminde ve ayrıca 2 ayda 3 günlük kür olarak. Devamında 2 gün multivitamin ve 2 gün probiyotik olarak kürü tamamlıyorum. Kuşlar tüy döküm dönemlerinde hastalıklara açık hale geldikleri için ön önlem alıyorum. Coli canker koksidiyoz ve bakteri tedavilerinde kullanılan bir ürün. Ve ulaşması kolay kuşunuzun hastalıklara açık olduğunu dusunuyosaniz kullanabilirsiniz.

Ada

Aktif Üye
Bu ürünü kullanıyorum ben koruma amaçlı özellikle tüy döküm döneminde ve ayrıca 2 ayda 3 günlük kür olarak. Devamında 2 gün multivitamin ve 2 gün probiyotik olarak kürü tamamlıyorum. Kuşlar tüy döküm dönemlerinde hastalıklara açık hale geldikleri için ön önlem alıyorum. Coli canker koksidiyoz ve bakteri tedavilerinde kullanılan bir ürün. Ve ulaşması kolay kuşunuzun hastalıklara açık olduğunu dusunuyosaniz kullanabilirsiniz.
Araştırayım bi o vakit, teşekkür ederim.