• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitaminler Röhnfriedleri Karıştırmayın❌🚫🚱

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Arkadaşlar size şahit olduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum 😩Üreticiyim diyerek yada satıcıyım diyerek Röhnfried ürünlerinden sedochol, usnegano ve avidrees plus bu üçünü karıştırıp canlarınıza içirin önerisinde bulunanlar var😬Lütfen uyumayın ve sakın o şekilde vermeyiniz. Karaciğere çok zarar veriyor içeriklerini okuyun bana hak vereceksiniz 😔ve bu üçlüyü 10 gün üst üste verin diyorlarmış 🙄madem öyle bunları üreten firma neden ayrı ayrı üretmiş zahmette bulunmuş akıl var zekâ var 🤔

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ağır gelebilir evet avidress su kalitesi için diyorlar ancak içerisinde mineraller ve kekik var, usneganoda da bitkiler var, sedocholde de mineraller ve elektrolit var o nedenle önermem.

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
Arkadaşlar size şahit olduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum 😩Üreticiyim diyerek yada satıcıyım diyerek Röhnfried ürünlerinden sedochol, usnegano ve avidrees plus bu üçünü karıştırıp canlarınıza içirin önerisinde bulunanlar var😬Lütfen uyumayın ve sakın o şekilde vermeyiniz. Karaciğere çok zarar veriyor içeriklerini okuyun bana hak vereceksiniz 😔ve bu üçlüyü 10 gün üst üste verin diyorlarmış 🙄madem öyle bunları üreten firma neden ayrı ayrı üretmiş zahmette bulunmuş akıl var zekâ var 🤔
Merhamet duygusu olmayan insanlar herşeyi yapar Şehmus hocam😞 bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz 💐

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Usenegano ve Sedechol karıstırmak sağlıklı olmazmı?. Çünkü ona göre kendime yeni bir program hazırlamam gerekiyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Usenegano ve Sedechol karıstırmak sağlıklı olmazmı?. Çünkü ona göre kendime yeni bir program hazırlamam gerekiyor
Kesinlikle olmaz tepkimeye girer karaciğeri patlatırsın
kimyager değiliz, 👍
Sedochol: karaciğer koruyucudur. Kanı, karaciğeri temizler. Böbreklere destek verir. Aminoasitler içerir
Usnegano: bağışıklık güçlendiricidir, destekleyicidir.doğal antibiyotiktir, Bakteri oluşumunu engeller.

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kesinlikle olmaz tepkimeye girer karaciğeri patlatırsın
kimyager değiliz, 👍
Sedochol: karaciğer koruyucudur. Kanı, karaciğeri temizler. Böbreklere destek verir. Aminoasitler içerir
Usnegano: bağışıklık güçlendiricidir, destekleyicidir.doğal antibiyotiktir, Bakteri oluşumunu engeller.
Anladım abla teşekkür ederim.

vebba

Yeni Üye
hocam rutin takviye kullanımı nasıl olmalı elimdeki vitaminler bunlar planlı bir vitamin takvimi oluşturmak isterim sizlerin desteği ile
WhatsApp Image 2025-07-17 at 15.10.53.jpeg

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
hocam rutin takviye kullanımı nasıl olmalı elimdeki vitaminler bunlar planlı bir vitamin takvimi oluşturmak isterim sizlerin desteği ile
Ekli dosyayı görüntüle 91043
Benim burada önereceğim üç ürün Gerwit, sedochol ve usnegano 👍Bunlara ek olarak tüy mevsiminde bt amin forte ve bağırsakları beslemesi için entrobac temin edebilirsiniz. Program için kuşunuzun durumunu görmemiz açısından tünekte bir videosu ve dışkı resmi görebilir miyim

Üst Alt