• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Rohnfried BT amin Forte elektrolit görevi gorurmu

brkmrv

Yeni Üye
Merhabalar 2 kuşum var birtanesi biraz sıvı disko yapiyo bu aralar sürekli olmasada %75 o şekilde enteobac kullandım 2 gün biraz fark ettirdi ama elektrolit uygulamam daha iyi olacak diye düşündüm. Şimdi rohnfried in elektrolit 3plus ürünü var birde BT amin Forte var amin Forte de hem vitamin hem elektrolit diyor. BT amin Forte elektrolit için işimi gorurmus acaba ? Bu arada kuşlarimin yemesinde icmesinde keyiflerinde hareketliliklerinde hiçbir sorun yok. Şimdiden teşekkürler yanitlariniz icin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba hoşgeldiniz bt amin de AMONASIT var ama elektrolit özelliği yok ve olmasın zaten elektrolıt e karşıyım😅 dışkı ekleyin bir bakalım mesela aşıya bir ürün bırakcam ishale iyi gelen bir ürün ve ayrıca zeolit tozu sindirimi düzenleyen doğal bir maddedir
IMG_20230907_190229.jpg

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İçeriğinde elektrolit Lee felan yazince ben oda elektrolit zannettim hoca şuan iş yerindeyim eve geçince foto cekeyim. Birde 7li rohnfried vitamin seti almayı düşünüyorum bu konuda fikrinizi alabilirmiyim bu konuda setin fotosunu aşağı ekliyorum.
Gereksiz diyorum ve sloganımız var @The Search neydi gerwit ve entrobac düzenli olarak verilince sağlikli bir kuşa yeter ☺👍

brkmrv

Yeni Üye
Şuan elimde gerwit ve enteobac var ama son kullanım tarihleri bu ay son yenilerini alayım o zaman sadece 2sinin.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici

brkmrv

Yeni Üye
Öylede olsa vitamin bitmeden son kullanma tarihi bitiyo :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Mamaistten temin ediniz 1 yıl ömrü oluyor bir kuş için yeterlidir ☺👍

brkmrv

Yeni Üye
Sol alttakiler diğer kuşuma ait. Sol orta kısımdakiler ishal olanın gece yaptıkları. Gün icerisinde normal formda kakada yapiyo bazen sadece renksiz sıvı ve beyaz kısmını yapiyo ne yapmaliyim

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Gün içinde ne verdiniz? Dışkıda enfeksiyon var

brkmrv

Yeni Üye
Bugün etrobac verdim ekstra yiyecek vermiyoruz birkaç gündür sadece yem yiyorlar ve bir süredir kakası böyle etrafına yeşil iz birakiyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
3 gün verelim entrobac eğer dışkı düzelmez ise zeolitli besleme ile bir haftada düzene girer 👍

brkmrv

Yeni Üye
Salı ve bugün vermiştim yanında bir kuş daha var bir zararı olmaz degilmi enteobac in yarım suluga çay kaşığının ucuyla atiyorum