• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Rif Ampul canıma can kattı💓😊🤲

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba biliyorsunuz ki çok fazla minik can dostum var😊💓🤲
Aileleri ve yavruları var
Güzel kızım Kalemim 7 yumurta yaptı 6 tanesi doluydu, kendisi kalem kadar zaten(ismini bu yüzden Kalem verdim) 😊💓🤲
Çok güzel besledi, annelik yaptı, büyüttü rengarenk bebeklerimiz oldu💓
2,5 haftalıkken bebekler, bizim kız yeniden gebe kaldı, 3.yavrusunu dövdü😔😔hemen bütün yavruları aldım çok üzüldüm yaklaşık 5 dk. içinde bebeğimin başını delmiş feryat figan ses geliyor yuvalıktan😔
Kan heryer şok oldum, hemen nöbetçi eczane buldum evde Rifi bitmişti 3 tane aldım, bebiş vik vik ses çıkarıyor bana yardım et der gibi gözüme bakıyor ve çok dermansızdı😭
Ya Allah bismillah diyip Rifi sürdüm tüy kalmamış, gözüne kadar yolmuş ve tam başının ortası delikti😭 Rabbim Sen bilirsin diye dua ettim sabahı zor ediyorum 3 saat ara ile de Rif sürüyorum😔bir taraftan da yem yemeyi bilmiyorlar elbesleme yapıyorum, entrobac gervit ve btAmin forte veriyorum, protein tozu ekleyip kursaktan besliyorum, 3.günün sonunda bebeğim düzelmeye başladı Şükürler olsun Rabbime😊🤲
Yeme düştü uçuyor yaramazlık peşinde ve çok mutlu😊🤲
Rif ampule çok güveniyorum kesinlikle tavsiye ederim 😊🤲
2.gün ve bugünkü hali bebeğimin, dualarınızı eksik etmeyin 😊🤲IMG_20240609_113648.jpgIMG-20240613-WA0027.jpeg

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Kıyamam maşallah abla sağlı uzun ömrü olsun inşallah.

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Maşallah çok güzel bir bebek abla, 3 günde bu kadar iyileşmesi akıl alır gibi değil 😊. Tüyü kadar ömrü olsun ❤.

Bizim kaptana benzettim biraz bu miniği 😊 IMG_5437.jpeg

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Maşallah çok güzel bir bebek abla, 3 günde bu kadar iyileşmesi akıl alır gibi değil 😊. Tüyü kadar ömrü olsun ❤.

Bizim kaptana benzettim biraz bu miniği 😊 Ekli dosyayı görüntüle 65471
Oyy maşallah SüphanAllah abisi gibi😊🤲💓
Tüyleri kadar ömürleri sağlıklı afiyetli ve uzun olsun 😊🤲💓
Rabbim hepimizi ve minik can dostlarımızı iyilerle karşılaştırsın ablacım 🤲😊

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ablacım onlar bize Allah'ın emanetleri Allah'ın sessiz kulları. Biz yem verirsek yerler biz vermezsek yemezler. Ben hastayım başım ağrıyor ayağım kanıyor tüylerim dökülüyor vs diyemezler onlara bakmakla bizler sorumluyuz. 🙏🏻 Ve sennn olmasan bakımını yapmasan ölür giderdi 😓 canım ablam iyiki varsın 🌸 çok iyi görünüyor maşallah Allah uzun sağlıklı ömür versin 💞

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Tüyü kadar ömrü olsun minnoşun. Rengide çok güzel maşallah.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ablacım onlar bize Allah'ın emanetleri Allah'ın sessiz kulları. Biz yem verirsek yerler biz vermezsek yemezler. Ben hastayım başım ağrıyor ayağım kanıyor tüylerim dökülüyor vs diyemezler onlara bakmakla bizler sorumluyuz. 🙏🏻 Ve sennn olmasan bakımını yapmasan ölür giderdi 😓 canım ablam iyiki varsın 🌸 çok iyi görünüyor maşallah Allah uzun sağlıklı ömür versin 💞
Canım benim çok teşekkür ederim, fırtına maşallah, çelik gaga oldu, boyuna posuna bakmadan deliyor parmaklarımı💓
Ol ver ve Olur, Rabbim vesile ediyor bizleri, tüyleri kadar ömürleri sağlıklı ve afiyetli olsun inşallah 🤲😊

Üst Alt