gaziaydogann
Yeni Üye
Merhaba Kuşumu sahiplenmeden önce hava akımına maruz kalmış ve bana geldiğinde kalça tarafı kelleşmiş, ishal ve 37 gr dı. Artık yemek yiyor 40 gr kuyruğu çıkmaya başladı ama herhangi bir temas da dökülüyor. Kalçasında hala kellik var sulu ishali ara sıra katı veya sıvı oluyor şuan katı yapıyor ama kakası tüylerine asılı kalıyor düşmüyor sabah baktığımızda kalçasında kaka birikmesini görüyoruz. Tüyleri sık değil ilk geldiğinde bacaklarında tüy vardı ama şimdi bacaklarında ve kanat altlarında hiç tüy yok. Yemesinde içmesinde sıkıntı yok yem olarak dal darı hiç eksik olmuyor karışık yemi var gaga taşı, kireç taşı, mineral taşı var ek olarak yumurta beyazı ve sarısını veriyoruz haftada 1 kere çok olmama şartıyla yeşillik veriyorum. Suyunu 2 günde bir değiştirip içine vitamin koyuyorum hava akımlarından koruyorum şefkatsiz geçtiği gün olmuyor zaten ve tüylerini temizlediğine çok rastlamadım. Ama tüy dökülmesi ve kaka sorununa çözüm bir türlü bulamıyorum yardım eder misiniz ek olarak kakası uzun kanatlarına yapışıyor uzun kanatlarını kessem sıkıntı olur mu zaten uçma yetisi yok ve göbeği şiş durumda. parça parça videolar paylaştım kuşumun bütün problemlerinin birleşimini gösteriyor o videolar. uçmak istediğinde karşılaştığı sonuç, yürümek istediğinde başına gelenler, her şey mevcut lütfen videoları izleyerek bilgili arkadaşlar yorum yapar ise sevinirim. Ben cerrahi operasyona ihtiyacı olduğu kanaatindeyim fakat bana en yakın yer izmir ve izmirde yeterli yetkinlikte bir doktor var mı yok mu inanın bilmiyorum.
Ekli dosyalar
-
2 MB Görüntüleme: 19
-
1.8 MB Görüntüleme: 19
-
1.5 MB Görüntüleme: 20
-
1.7 MB Görüntüleme: 17