• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

PUPA ELLE BESLEME MAMASI İNCELEMESİ

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Forumda takip edenler bilir cennet papapanlarım yeni kuluçka yaptığı için iki yavruyu bakmadıydı bende pupa elle besleme mamasını bir üretici arkadaşımdan öğrendim ve temin ettim mama 1 KG VE KOKUSU ÇOK İYİ TABIKİ SADECE KOKU İLE OLMUYOR BESLEYİCİLİĞİ VE ŞIRINGADAN RAHAT GEÇMESİ. ÜÇÜNCÜ OLARAKTA YAVRULARDA HERHANGİ BİR SAĞLIK SORUNUNA KURSAK MANTARI VB. SORUNLARA YOL AÇABİLİR OLDUĞU İÇİN EL BESLEME MAMASI ALIRKEN İNSANLAR İKİ KERE DÜŞÜNÜYOR. BEN A21 KULLANIYORDUM ÖNCEKİ KULUÇKADA BİLİYORSUNUZ ÇOK PAHALI BU ÜRÜN YERLİ ÜRÜN İÇERİK OLARAK EK TAKVİYELERLE YAVRULARI SORUNSUZ BÜYÜTTÜM BEN SIKINTI YAŞAMADIM TAVSIYE EDERİM GÜZEL BİR TEDARİKÇİDEN ALINIRSA SIKINTI YAŞAYACAĞINIZI SANMIYORUM. İYİ FORUMLAR.

NOT: EL BESLEMESİ YAPARKEN KESİNLİKLE PROBİYOTİK İLE VERİNIZ VE MAMA SICAKLIĞI MİN 36.5 DERECE OLMASI GEREKİR.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Forumda takip edenler bilir cennet papapanlarım yeni kuluçka yaptığı için iki yavruyu bakmadıydı bende pupa elle besleme mamasını bir üretici arkadaşımdan öğrendim ve temin ettim mama 1 KG VE KOKUSU ÇOK İYİ TABIKİ SADECE KOKU İLE OLMUYOR BESLEYİCİLİĞİ VE ŞIRINGADAN RAHAT GEÇMESİ. ÜÇÜNCÜ OLARAKTA YAVRULARDA HERHANGİ BİR SAĞLIK SORUNUNA KURSAK MANTARI VB. SORUNLARA YOL AÇABİLİR OLDUĞU İÇİN EL BESLEME MAMASI ALIRKEN İNSANLAR İKİ KERE DÜŞÜNÜYOR. BEN A21 KULLANIYORDUM ÖNCEKİ KULUÇKADA BİLİYORSUNUZ ÇOK PAHALI BU ÜRÜN YERLİ ÜRÜN İÇERİK OLARAK EK TAKVİYELERLE YAVRULARI SORUNSUZ BÜYÜTTÜM BEN SIKINTI YAŞAMADIM TAVSIYE EDERİM GÜZEL BİR TEDARİKÇİDEN ALINIRSA SIKINTI YAŞAYACAĞINIZI SANMIYORUM. İYİ FORUMLAR.

NOT: EL BESLEMESİ YAPARKEN KESİNLİKLE PROBİYOTİK İLE VERİNIZ VE MAMA SICAKLIĞI MİN 36.5 DERECE OLMASI GEREKİR.
Kardeşim bu firmayı biliyorum kedi köpek mamasını satıyoruz hatta besleme maması da mevcut bende ama kendimi övmüş gibi olmiyim benim yaptığım mamanın yanından geçmiyorlar ki kanatlı uzmanı benden tedarik ediyor 😊 sana yarın biraz benim besleme mamasindan göndercem kardeşim

Son düzenleme:

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kardeşim bu firmayı biliyorum kedi köpek mamasını satıyoruz hatta besleme maması da mevcut bende ama kendimi övmüş gibi olmiyim benim yaptığım mamanın yanından geçmiyorlar ki kanatlı uzmanı benden tedarik ediyor 😊
Ah abim keşke imkanım olsada bende senin gibi yapabilsem eğer gönderirim dersen senden de alırım abim bu seferlik bu markayı kullandım memnunda kaldım kuşlarım seviyor takviyeler katıyorum tabiki a 21 ede katıyordum bu mamayada kattım

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Karar verdim daha yabancı sermayeye yatırım yapmicam. Powermax ürünleri üzerinde denemeler yapıyorum şuan. Probiyotik gaga taşı ve kalsiyum toz kullaniyorum. Özellikle probiyotikte dyzmayi filan siler süpürür. Elimde a21 var bitsin b72 ye geçicem.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ah abim keşke imkanım olsada bende senin gibi yapabilsem eğer gönderirim dersen senden de alırım abim bu seferlik bu markayı kullandım memnunda kaldım kuşlarım seviyor takviyeler katıyorum tabiki a 21 ede katıyordum bu mamayada kattım
Sana yolluyorum biraz katkı falan koyma ve bak gelişimlere , dışkılara ve sindirme o zaman yorumunu bekliyoruz 😊

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Kardeşim bu firmayı biliyorum kedi köpek mamasını satıyoruz hatta besleme maması da mevcut bende ama kendimi övmüş gibi olmiyim benim yaptığım mamanın yanından geçmiyorlar ki kanatlı uzmanı benden tedarik ediyor 😊 sana yarın biraz benim besleme mamasindan göndercem kardeşim
Usta sen el besleme maması mı yapıyorsun? Bilmiyordum, biraz bilgi verir misin?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Karar verdim daha yabancı sermayeye yatırım yapmicam. Powermax ürünleri üzerinde denemeler yapıyorum şuan. Probiyotik gaga taşı ve kalsiyum toz kullaniyorum. Özellikle probiyotikte dyzmayi filan siler süpürür. Elimde a21 var bitsin b72 ye geçicem.
Powermax ın probiyotiği mi var?👀 Gaga taşını biliyordum ama probiyotiği bilmiyordum.İyi diyorsanız bir deneyelim bizde, bakayım netten. :)

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Powermax baya kapsamlı bir marka. Ama bölünmüş satmıyor şuan yada ufak ambalajlar o yüzden önermiyorum burada genellikle. Ama Türkiye pazarı için güzel bir marka olduğunu düşünüyorum ben şahsen. Özellikle fiyat performans bakımından yavaş yavaş geçmek gerekecek dolar kuru etkeni dolayısıyla bence kuşlarınizi yerli malına alistirmaya bakın...😉😉

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Powermax ın probiyotiği mi var?👀 Gaga taşını biliyordum ama probiyotiği bilmiyordum.İyi diyorsanız bir deneyelim bizde, bakayım netten. :)
Powermaxın baya ürünü var, probiyotik ve vitaminleri bende var, kullanıyorum. Powermax özellikle son 2 yılda ürün yelpazesini baya genişletti, genel anlamda da başarılı ürünleri var

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Günümüz şartlarında herşey pahalıya geliyor aldığım bakliyat fiyatları aldı başını gitti makina şuan 6 bin civarında maddi tarafını geçtim bide işçilik çok mesela 5 defa eliyorum usta üç kilo mama nerdeyse bir günümü alıyor