• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Probiyotik

Havvanur

Yeni Üye
Kuşuma probiyotik ve vitamin takviyesini haftada kaç kez yapmam gerekiyor ve sebze meyveyi haftada kaç defa veriyim

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
ikisini de haftada 1 verebilirsiniz ama vitamın olarak hangısını kullanacaksınız öğrenebilir miyim

Havvanur

Yeni Üye
ikisini de haftada 1 verebilirsiniz ama vitamın olarak hangısını kullanacaksınız öğrenebilir miyim
Gerwit kullanıyorum şu an tüy dökümünde ve hastalıktan yeni çıkmaya başladığı için 3 gün probiyotik 3 gün vitamin verdim.Artık hafta da 1 veriyim o zaman ek gıdaları nasıl yapıyım peki

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
1 haftada 6 gun vitamın olmaz, siz onu şöyle uygulayın, örneğin pazartesi günü probıyotık suluguna koyun 1 mercımek tanesı kadar yarım suluga. bir kaç saat sonrası saf su koyun, gerwit is örneğin çarşamba veya perşembe günü kullanın sabah yarım suluga 5 damla, ve bir kaç saat sonra suyunu tekrar yenıleyıp taze su koyun. Bu şekilde bir duzen uygulayın, vitamınlerın fazlası kuşları sudan soğutur ve su içmek istemez çünkü.

Kuşsever71

Yeni Üye
ben haftada 1 az marul veriyorum. 2 kerede şeftali gibi meyvelerden veriyorum.

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
yumurta maması haftada 1 verebılırsınız, tüyde olduğu için proteın kazanması gerekıyor bu sekılde kılo kaybının onune gecebılırsınız

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
ben haftada 1 az marul veriyorum. 2 kerede şeftali gibi meyvelerden veriyorum.
şeftali hiç vermedim ben genelde kırmızı elma veriyorum kabukları soyulmuş ve cekırdeklerı alınmış olarak ama bunu mama karışımı içinde kullanmayı da tercih ediyorum. Sizde istersenız yumurta mamasını yaptıktan sonra yanına az marul koyabılırsınız ayrı ayrı vermek durumunda kalmamak ıcın