• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Probiyotik son kullanma

smyy

Aktif Üye
Merhabalar uzun zamandır yoktum. Sizlere bir sorum olacak😇 entrobac probiyotik i yaklaşık 6 ay önce almıştım. Hala kullanmamda bir sakınca var mı ?Bozulma durumu olmuş mudur?

rilish26

Müdavim
Nasıl muhafaza ettiğiniz önemli. Topaklanma falan varsa değiştirmenizi öneririm yoksa biraz daha kullanabilirsiniz. Son kullanma tarihleri üretim tarihinden 1 yıl sonra oluyor genelde 6 ayda falan tüketilmesi önerilir

smyy

Aktif Üye
Nasıl muhafaza ettiğiniz önemli. Topaklanma falan varsa değiştirmenizi öneririm yoksa biraz daha kullanabilirsiniz. Son kullanma tarihleri üretim tarihinden 1 yıl sonra oluyor genelde 6 ayda falan tüketilmesi önerilir
Işık almayan yerde muhafaza ettim topaklanmayı kontrol ettim yoktu kötü kokuda yoktu o zaman yenisini temin edeyim o gelene kadar da bunu kullanmam sorun olmaz sanırım

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Işık almayan yerde muhafaza ettim topaklanmayı kontrol ettim yoktu kötü kokuda yoktu o zaman yenisini temin edeyim o gelene kadar da bunu kullanmam sorun olmaz sanırım
probiyotigin fotoğrafını yollar mısınız

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Eğer mamaistten cam kavanozda aldıysanız kullanmanızda sıkıntı olmaz. Ben önceki probiyotiği 13 aydan fazla kullanmıştım.

Üst Alt