• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitaminler Probiyotik önerisi

gül_maviş

Aktif Üye
Merhabalar veteriner önerisi ile Trendyoldan tarımsan Diazyme diye bir probiyotik aldım kuşum 6 aylık toz halinde poşette gelmiş bölme kullanan var mı bu markayı Ekli dosyayı görüntüle 89184

Link paylaşmak yasaktır
Anlayışınız için teşekkür ederim
Kafeskuslari.com yöntemi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ece A.🥈

Tutkulu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Yardımsever üye

Ece A.🥈

Tutkulu
Yardımsever üye
Ürün Burçak Hanım'ın dediği gibi iyi bir üründür, ama Trendyol'dan doğrusu gelir mi gelmez mi bilemediğim için benim yine önereceğim yer Mamaist olur güvendiğim bir yer 😊

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Trendyolda bozuk ürünler gelebiliyor. İade etmek mantıklı gelmeden. Sonradan çok uğrastırıyorlar

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Trendyolda bozuk ürünler gelebiliyor. İade etmek mantıklı gelmeden. Sonra çok uğrastırıyorlar
Bozuk üründen ziyade sahte seyreltilmiş ürünü firma yollayabilir
Orjinal olmayabilir, kullanım tarihi bitmeye yakın olabilir
Mamaist.com dan temin edebilirsiniz garantili ürünlerdir👍

farukpolats

Yeni Üye
Merhabalar veteriner önerisi ile Trendyoldan tarımsan Diazyme diye bir probiyotik aldım kuşum 6 aylık toz halinde poşette gelmiş bölme kullanan var mı bu markayı Ekli dosyayı görüntüle 89184

Link paylaşmak yasaktır
Anlayışınız için teşekkür ederim
Kafeskuslari.com yöntemi
Merhabalar
Merhaba, Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ? bu ürünleri tavsiye ederim. @mamaist üzerinden alabilirsiniz. Orjinal ürünleri cam şişelerde bölünmüş olarak yolluyor🙏 Whatsapp hattından görüşebilirsiniz :) Ayrıca Mamaist forum sitemizin kurucusuna aittir🙌

aHo6G
Ece hocama katılıyorum gül_maviş hocalarım sayesinde bende uzun süredir eksikler üzerinde araştırmadayım mamaist den alıcam dilersen profilimde konu açtım ordan ne alacaklarımı görebilirsin senin için de bir fikir olur Mamaist alışverişimi forum sayesinde şüphesiz yapıyorum iyi forumlar dilerim.