• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitaminler Probiyotik kullanımı

ecetn1

Yeni Üye
Merhabalar dişi kuşum şuan doksisiklin tedavisi görüyor bitince probiyotik vermek istiyorum. Bende Naturem bird var fakat alalı 2 ay oldu acaba etkisi azalmışmıdır yani bakteri sayısında azalma var mıdır yeniden almam gerekiyor mu. Birde entrobac alayim mi ilerde.

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Veteriner Hekimden İçinde Maya Olmayan Probiyotik Alabilirsiniz. Veya Mamaist. Com dan Prozim Alabilirsiniz. Ne Tedavisi Görüyor Şuan Yavrunuz ?

ecetn1

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Veteriner Hekimden İçinde Maya Olmayan Probiyotik Alabilirsiniz. Veya Mamaist. Com dan Prozim Alabilirsiniz. Ne Tedavisi Görüyor Şuan Yavrunuz ?
Teşekkür ederim şuan solunum problemi olduğu için antibiyotik kullanıyoruz 5. gündeyiz iyileşme gözüküyor neyseki. Naturem birdi veteriner vermişti bize ama işte emin olamadim açıldığı için.

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim şuan solunum problemi olduğu için antibiyotik kullanıyoruz 5. gündeyiz iyileşme gözüküyor neyseki. Naturem birdi veteriner vermişti bize ama işte emin olamadim açıldığı için.
Rica Ederim Kullanmadım Hiç Yorum Yapamıyorum. Entrobac Veya Prozim İyidir.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
hm anladim prozim bölünmüş ürün sanırım sıvı olduğu için biraz daha riskli geldi bana entrobac a göre o yüzden entrobac alicsm sanirim
Prozym ve entrobacı dönüşümlü kullanıyorum ben, bir hafta entrobac bir hafta prozym şeklinde ☺

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
hm anladim prozim bölünmüş ürün sanırım sıvı olduğu için biraz daha riskli geldi bana entrobac a göre o yüzden entrobac alicsm sanirim
Bölünmüş Olmayanda Var. Ama Mamaist.com Dan Bölünmüşte Alabilirsiniz. Bizde Oradan Aldık.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
bir şey daha soracağım benim kuşum baya hassas kursak mantarı öyküsü de var bu probiyotiğin içinde tetikleyecek bir içerik yoktur değil mi kusura bakmayın çok soru sordum
Naturem bird ve entrobacta maya var ikisi de tetikler ancak prozymde maya yok rahatlıkla kullanabilirsiniz ☺🌸

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
bir şey daha soracağım benim kuşum baya hassas kursak mantarı öyküsü de var bu probiyotiğin içinde tetikleyecek bir içerik yoktur değil mi kusura bakmayın çok soru sordum
Bende Prozim Kullanıyorum Merak Etmeyin. Burçak Açıklama Yapmış 🌸