I ilkerrrrr Yeni Üye Katılım 5 Kas 2023 Mesajlar 26 Tepkime puanı 10 Puanları 3 11 Kas 2023 #1 Hepinize merhaba arkadaşlar bugün entroback probiyotik aldım bunu haftada kaç defa de nasıl kullanmalıyım,metal kaşık ile suya atsam bişe olur mu ?
Hepinize merhaba arkadaşlar bugün entroback probiyotik aldım bunu haftada kaç defa de nasıl kullanmalıyım,metal kaşık ile suya atsam bişe olur mu ?
S Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 4,434 Tepkime puanı 4,117 Puanları 113 11 Kas 2023 #2 Yarım suluğa mercimek tanesi kadar. Tahta kaşık kullanın. Haftada bir gün sabah entrobac takviyeli suyu verip akşam sade su ile değişin suyunu.
Yarım suluğa mercimek tanesi kadar. Tahta kaşık kullanın. Haftada bir gün sabah entrobac takviyeli suyu verip akşam sade su ile değişin suyunu.
E eceyasemin Aktif Üye Katılım 10 Ağu 2023 Mesajlar 162 Tepkime puanı 42 Puanları 28 11 Kas 2023 #3 Mercimek tanesi kadar haftada bi kere yarım suluğa atacaksınız tahta kaşıkla. 8 saat durduktan sonra taze suyla değişim yapacaksınız. Eğer ishal gibi bir durumu varsa 3 gün ard arda kullanabiliyorsunuz suyu değiştirerek.
Mercimek tanesi kadar haftada bi kere yarım suluğa atacaksınız tahta kaşıkla. 8 saat durduktan sonra taze suyla değişim yapacaksınız. Eğer ishal gibi bir durumu varsa 3 gün ard arda kullanabiliyorsunuz suyu değiştirerek.
I ilkerrrrr Yeni Üye Katılım 5 Kas 2023 Mesajlar 26 Tepkime puanı 10 Puanları 3 11 Kas 2023 #4 Semiha S.' Alıntı: Yarım suluğa mercimek tanesi kadar. Tahta kaşık kullanın. Haftada bir gün sabah entrobac takviyeli suyu verip akşam sade su ile değişin suyunu. Genişletmek için tıkla ... Efendim bunu nasıl muhafaza etmeliyim güneş görmeyen yerde durabilir mi
Semiha S.' Alıntı: Yarım suluğa mercimek tanesi kadar. Tahta kaşık kullanın. Haftada bir gün sabah entrobac takviyeli suyu verip akşam sade su ile değişin suyunu. Genişletmek için tıkla ... Efendim bunu nasıl muhafaza etmeliyim güneş görmeyen yerde durabilir mi
S Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 4,434 Tepkime puanı 4,117 Puanları 113 11 Kas 2023 #5 ilkerrrrr' Alıntı: Efendim bunu nasıl muhafaza etmeliyim güneş görmeyen yerde durabilir mi Genişletmek için tıkla ... Güneş görmeyen kuru bir ortamda muhafaza edin. Mutfak uygun değil mesela nemlenmesine sebep oluyor.
ilkerrrrr' Alıntı: Efendim bunu nasıl muhafaza etmeliyim güneş görmeyen yerde durabilir mi Genişletmek için tıkla ... Güneş görmeyen kuru bir ortamda muhafaza edin. Mutfak uygun değil mesela nemlenmesine sebep oluyor.
I ilkerrrrr Yeni Üye Katılım 5 Kas 2023 Mesajlar 26 Tepkime puanı 10 Puanları 3 11 Kas 2023 #6 Semiha S.' Alıntı: Güneş görmeyen kuru bir ortamda muhafaza edin. Mutfak uygun değil mesela nemlenmesine sebep oluyor. Genişletmek için tıkla ... Sağolun
Semiha S.' Alıntı: Güneş görmeyen kuru bir ortamda muhafaza edin. Mutfak uygun değil mesela nemlenmesine sebep oluyor. Genişletmek için tıkla ... Sağolun
Berkan işleyen Aktif Üye Katılım 29 Eyl 2022 Mesajlar 176 Tepkime puanı 121 Puanları 43 Yaş 34 11 Kas 2023 #7 Buz dolabında saklasak uygun olurmu
S Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 4,434 Tepkime puanı 4,117 Puanları 113 11 Kas 2023 #8 Berkan işleyen' Alıntı: Buz dolabında saklasak uygun olurmu Genişletmek için tıkla ... Buzdolabında çabuk topaklanıyor. Maalesef uygun değil. Serin ve kuru yer olmalı.
Berkan işleyen' Alıntı: Buz dolabında saklasak uygun olurmu Genişletmek için tıkla ... Buzdolabında çabuk topaklanıyor. Maalesef uygun değil. Serin ve kuru yer olmalı.