• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Popodaki Kurumuş Dışkı

Muzikalite

Yeni Üye
Merhaba, 1 saat önce fark ettim ki kuşumun pop bölgesine dışkı yapışmış ve kurumuş. Beyaz gözüküyor. Islak peçeteyle hafif hafif almayı denedim ancak galiba deriye yapışmış ki bir türlü gelmiyor. Çok da üstelemek istemedim zarar veririm diye. Kendi de bir süredir uğraşıyor ancak çıkaramıyor. Ne yapmam gerekli? Elbet çıkarır deyip bekleyeyim mi? Başka da yapacak bir şeyim yok gibi. biraz önceye kadar da arada uyuyordu, onu elimde tutup dışkıyı almaya çalışmamdan yoruldu. Şimdi uyandı ama çok umursamıyor dışkıyı şu an, arada ayağıyla vuruyor poposuna ya da gagasıyla uzanmaya çalışıyor. Bazen de yokmuş gibi davranıyor hiç.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun streamable.com dan videosunu ekler misiniz. Stres yapıyorsa şimdilik müdahale etmeyin. Kendisi temizlerken poposundaki dışkıyı da temizler. Birde temiz beyaz peçeteye güncel dışkı fotosu alalım. Yemesi içmesi hal hareketleri nasıl.

Muzikalite

Yeni Üye
Kuşunuzun streamable.com dan videosunu ekler misiniz. Stres yapıyorsa şimdilik müdahale etmeyin. Kendisi temizlerken poposundaki dışkıyı da temizler. Birde temiz beyaz peçeteye güncel dışkı fotosu alalım. Yemesi içmesi hal hareketleri nasıl.
Stres yapmıyor tam tersine aynı dışkı yokmuş gibi davranıyor, hiçbir sıkıntısı yok gibi. Hatta artık ellemeyi de kesti orayı. Peçeteye dışkıyı alamıyorum, yazmıştım zaten orada kaldığını. Yemesi içmesi her şeyi mükemmel, garip bir şeyler olursa tekrar buraya yazsam olur mu? Hatta minik minik de ötüyor normal şekilde karşılık veriyor :) Sağlıklı bir şekile başka bir dışkı yaptığını da gördüm az önce. Bir de o yapışan çok derinde zaten dışarıdan bakınca gözükmüyor. Derinde olunca da çıkaramıyor gibi ama bekleyeyim sabaha kadar bakayım. Davranışları normalse veya değilse yazarım tekrar.

Son düzenleme:

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Stres yapmıyor tam tersine aynı dışkı yokmuş gibi davranıyor, hiçbir sıkıntısı yok gibi. Hatta artık ellemeyi de kesti orayı. Peçeteye dışkıyı alamıyorum, yazmıştım zaten orada kaldığını. Yemesi içmesi her şeyi mükemmel, garip bir şeyler olursa tekrar buraya yazsam olur mu? Hatta minik minik de ötüyor normal şekilde karşılık veriyor :) Sağlıklı bir şekile başka bir dışkı yaptığını da gördüm az önce. Bir de o yapışan çok derinde zaten dışarıdan bakınca gözükmüyor. Derinde olunca da çıkaramıyor gibi ama bekleyeyim sabaha kadar bakayım. Davranışları normalse veya değilse yazarım tekrar.
Peçete değilde pamuğu ıslatıp yavaşça silebilirsiniz. Peki farklı bir durumla karşılaşırsanız yazarsınız. İyi forumlar 😊

Üst Alt