• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Plastik zehirlenmesi

boncukveben

Yeni Üye
hocam arkadaşın bize bıraktığı "paşa" arkamı döndüm bi baktım adamın getirdiği kafesi yemis ölurmu

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
hocam arkadaşın bize bıraktığı "paşa" arkamı döndüm bi baktım adamın getirdiği kafesi yemis ölurmu
Merhaba diğer konularınız kilitlendi burdan sorun tekrar konu açmayın lütfen şuan aktif 4 konu herbir inde 1 soru var
Yememiştir, kırıp atar endişe etmeyin

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
cok sagolun hocam cok iyi kalplisiniz
16 konu açılıyor bunun 4 tanesi size ait, cevap veremeden konular düşüyor üzgünüm benim kuralım değil yönetmelik gereği böyle, tüm sorularınızı lütfen burdan sorun, inanın bıkmadan usanmadan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, amacım kırıcı olmak değil yanlış anlamayın lütfen
Cevap 1/
Aynı kafese 2 dişi atarsanız kanlı kavga çıkabilir dişiler birbirini kıskanır
Cevap 2/
Muhtemelen bit var, yuvalığı ve kafesi dezenfekte edin, Mutlaka dış parazit damlası uygulayın İvermectin etkin maddeli avromec, baymec, vilmectin, zimec bunlardan birini veteriner veya İnternet üzerinden alabilirsiniz
Enseye 1 damla damlatın ve masaj yapın 15 gün sonra tekrar uygulayın 3-4 ay sonra tekrarlayın
Cevap 3/
yumurta 6.günden sonra canlanır, içinde kalp atışını görürsünüz, damar damar ve kırmızı olur, 4 gün sonra olabilir follukta oluşmamıştır, dikkat edin sıkışma olmasın😊