• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Plastik Ağaç Dalı Tünekler Kullanılmalımı?

AybarsK

Paylaşımcı
Muhabbet Kuşlarıma ağaç dalı tünekler arıyordum fakat ağaçdan yapılmış hallerini bulamadım fakat onun yerine plastik den yapılmışlarını buldum bir sıkıntı olur mu normal plastik tüneklerdeki gibi?

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Ben plastik pek önermiyorum. Ayrıca internetten tahta sipariş edebilirsiniz

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Plastik kullanmayın. Tahta tünekler çok cüzi rakamlara satılıyor kuşun sağlığı için tahta tünek alın. 🖐🏻

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Plastik önermiyor, kullanmıyoruz.. görüntü ve temizlik olarak gözünüze hoş gelebilir ama maalesef uygun değil.. direkt ağaç dalı kullanın ?

Nur Y.

Paylaşımcı
Muhabbet Kuşlarıma ağaç dalı tünekler arıyordum fakat ağaçdan yapılmış hallerini bulamadım fakat onun yerine plastik den yapılmışlarını buldum bir sıkıntı olur mu normal plastik tüneklerdeki gibi?
Plastik ayak sağlıkları için iyi değil. Tahta ya da dal olabilir. Ben uzun bir süre doğal ağaç dalı kullandım. Eskidiği için şuan internetten 40 tl gibi bir fiyata 4 adet tahta tünek aldım onlarda çok iyi mamaistte mevcuttu en son ordan bakabilirsiniz

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Plastik tünek kuşlarda mantar gibi hastalıklara sebep olabiliyor bu yüzden arkadaşların dediği gibi tahta olanlardan kullanın