• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Perde eğitimi alexander

DanBam

Yeni Üye
Perdeleme eğitimi gördüm sultan papağanini adam aliyo eline perdeye goturup yapiyo ama alexander papağanı cok daha buyuk ve gagasi da oyle cok fena isiriyor havluyla alsam gotursem perdeye olurmu yoksa cok buyuk oldugu icin olmaz mi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Fırın eldiveni takıp götürebilirsiniz de ama dikkat edin ısırmasın ☺🌸

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
son birsey daha soracagim kusura bakmayin rahatsiz ettim ama firin eldivenim yok onun yerine normal kar eldiveni ile olurmu
Olur tabiki elinizi acıtmasın önemli olan o, estağfurullah her zaman sorabilirsiniz 🌸

DanBam

Yeni Üye
Olur tabiki elinizi acıtmasın önemli olan o, estağfurullah her zaman sorabilirsiniz 🌸
aksam oldugu icin yarin sabah mi deneyeyim yoksa simdi deneyebilirmiyim birde yemek yememe konusunda bugun cok ilgilenemedim konustum biraz sonra kanatlarini falan cirpti suan yemek yiyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
aksam oldugu icin yarin sabah mi deneyeyim yoksa simdi deneyebilirmiyim birde yemek yememe konusunda bugun cok ilgilenemedim konustum biraz sonra kanatlarini falan cirpti suan yemek yiyor
Yemek yiyorsa ellemeyin yesin, gündüz daha iyi olur çünkü şu an yemekten sonra uyku moduna geçecektir ☺

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
peki alexander cok buyuk oldugu icin sorun olurmu birde siz perdeleme yontemiylemi alistirdiniz
Merhaba ben sultan papağanımı perde yöntemi ile alıştırdım
O mu beni terbiye etti ben mi onu anlamadım, perde arkasında ter döken ben, keyfi yerinde olup sürekli ıssıran oğlumdu😊
Yaklaşık 10 gün sonra kendisi yanıma geldi 😊🤲

DanBam

Yeni Üye
Merhaba ben sultan papağanımı perde yöntemi ile alıştırdım
O mu beni terbiye etti ben mi onu anlamadım, perde arkasında ter döken ben, keyfi yerinde olup sürekli ıssıran oğlumdu😊
Yaklaşık 10 gün sonra kendisi yanıma geldi 😊🤲
bugun ilk defa yaptım omzuma geldi ilk kez kondu bana egitim tuneginde 2 gundur cok az yem yiyor napmaliyim sizce birde suan bir kez daha yapayım mı perde yontemink

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
bugun ilk defa yaptım omzuma geldi ilk kez kondu bana egitim tuneginde 2 gundur cok az yem yiyor napmaliyim sizce birde suan bir kez daha yapayım mı perde yontemink
Merhaba perde yöntemi en az 1 hafta hergün, olmalıdır, gün içinde 2-3 defa😊
Yem ne veriyordunuz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
yemek kabini uzatiyodum yemiyodu kafesini ozledi sandim sonra dedimki acaba yem kabini kasikla karistirip hazirliyomus gibi yapsam nolur dedim yemeye basladi suan
Versele laga da tavsiye ederim 😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

DanBam

Yeni Üye
gagasiyla ilgili konu açmıştım gagasinda boyle bir et parcasi gibi birsey cikiyo ağzını açınca normalmi

Ekli dosyalar

Üst Alt