• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Pelet Yem

Ahmed

Müdavim
Benim Sultan papağanım sebze meyve tüketmiyor.Hala alıştıramdım galiba her yöntemi denedim.Pelet yem hakkıdaki düşünceleriniz neler geçmeyi duşünuyorum Eskiden bir dönem yiyordu sonra yine tohuma gectim

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Benim Sultan papağanım sebze meyve tüketmiyor.Hala alıştıramdım galiba her yöntemi denedim.Pelet yem hakkıdaki düşünceleriniz neler geçmeyi duşünuyorum Eskiden bir dönem yiyordu sonra yine tohuma gectim
Merhaba, eğer seviyorsa verebilisiniz kimisine göre zararlı kimisine göre değil sonuçta kuş camiası çok farklı eğer hiç yemiyorsa verebilirsiniz zaten meyve sebzeyi de çok sık vermenize gerek yok haftada 1-2 kez yeterlidir üretim veya fazla takviyeniz bulunmuyorsa daha fazla verilebilir belki

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben pelet yem önermem. Bir kere işlendikten sonra çok fazla bekletiliyor. En iyisi taze tohum şeklinde beslenmesi. 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba, çok aldım çok yedirdim, tohum gibi olmuyor, artık vermiyorum😊🤲