• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Pelet Yem Ve Kuş Kumu

kuşannesi97

Yeni Üye
Yavru Sultan Papağanım Pelet Yem ve Kuş Kumunu ayrı yemliklere koyduğum zaman sadece Kuş yemi olan yemlikten yiyordu.Aynı zamanda kalamar kemiğini de kullanmayı sevmiyor.Ben de kalamar kemiğini , pelet yemi toz haline getirip sevdiği yemle birlikte aynı kaba koydum.Ne yazık ki yine sadece sevdiği Kuş yemini içinden seçerek yiyor.😅 Bu konuda ne yapmalıyım ? 🥰 (Kapta pelet yem ağırlıklı bi kokteyl var aç kalır mı acaba ?)

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Pelet yem kimyasal olduğu için önermiyoruz. Kullanmayın lütfen. Kalamar kemiğini ihtiyacı olduğu zaman kullanırlar. Yinede yemesini istiyorsanız yemine değil yaptığınız mamaya katmanız daha uygun olur.

kuşannesi97

Yeni Üye
Pelet yem kimyasal olduğu için önermiyoruz. Kullanmayın lütfen. Kalamar kemiğini ihtiyacı olduğu zaman kullanırlar. Yinede yemesini istiyorsanız yemine değil yaptığınız mamaya katmanız daha uygun olur.
Aaa bende o daha faydalı sandığım için , teşvik etmek istemiştimm öyleyse sevdiği şeylerden devam etsin🥰

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sağlık tohumuda karışık bu yemde. Siz mi karıştırdınız bu şekildeki aldınız. Ben sağlık tohumunu haftada bir çay kaşığı veriyorum.

kuşannesi97

Yeni Üye
Trendyol üzerinden kuş ürünleri satan bir satıcıdan almıstım, garden mix yemini de oradan almıstım yemi sevince diğer ürünleride oradan seçtim ancak önereceğiniz bir marka varsa ondan alırım 💕

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Trendyol üzerinden kuş ürünleri satan bir satıcıdan almıstım, garden mix yemini de oradan almıstım yemi sevince diğer ürünleride oradan seçtim ancak önereceğiniz bir marka varsa ondan alırım 💕
Mamaist, Garden mix, versele laga iyidir. Lakin içeriğini kendim belirleyim derseniz mamaist derim.

Şifa olsun minnoşa aldıklarınız. 😊